Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotamsiedzieje

starzy protestują o emerytury -a powinni 30 latkowie

Polecane posty

Gość cotamsiedzieje

wszyscy protestują o zniesienie przedłużenia wieku emerytalnego,zastanawiam się dlaczego protestują ludzie starsi chodzi mi o wiek 50-70 po co oni tam są przecież jeśli nawet ta ustawa przejdzie to będzie to dotyczyć ludzi ,którzy teraz mają po 30 lat i oni powinni tam stać i protestować.

Gość oOnnaa-nikt
Ktoś musi... Skoro młodym wszystko jedno, bo myślą, ze nigdy się nie zestarzeją, to starsi muszą przejąć ich obowiązki... Niestety.

Gość trytruyiuyo
chyba masz cos z garem nie tak. moj ojciec teraz 59 lat bedzie musial pracowac 2 lata dluzej czyli do 67, a moja matka teraz 56 do 62 lat, wiec ich tez to dotyczy kretynko :O

Gość cotamsiedzieje
pierdolisz farmazony ta ustawa przejdzie i będzie dotyczyć za 30 lat ,kurwa starsi zostają na starych zasadach

Gość jugo
trytruyiuyo ma rację

Gość trytruyiuyo
boże co za debilka niedouczona :O tych starych tez dotyczy tumanko, moj ojciec bedzie musial robic 2 lata dluzej a w tym wieku to naprawde jest duzo, zwlaszcza ze moj ojciec juz pracuje ponad 40 lat :O

Gość cotamsiedzieje
nie podniecaj się tak! nie rozumiesz polityki hehe

Gość trytruyiuyo
po prostu nie pojmuje takiego matołectwa, a ty pewnie jestes typowym bezmozgim wyborcą PO, ktory w ogole nie wie co sie dzieje na swiecie

Gość jugo
skoro dla ciebie WSZYSCY wyborcy PO są "bezmózgimi" to cofam to... jesteście siebie warci :O

Gość taki tam czarownik
i to jest najdziwniejsze..... kurwa panowie. tych strajkujacych to niedotyczy a strajkuja a dopisza im pare miesiecy pracy. do tego to młodzi głosowali na tuska . widocznie im to pasuje ze rzadzi tusk ... powiem szczeze ze mi to pasuje, bo im wikeszy bajzel w kraju tym wiecej zarabiam .

Gość oOnnaa-nikt
Młodzież jest niedoinformowana i niedouczona.. To, ze jest niedouczona to wina ich samych i systemu. Ale , ze niedoinformowana, tego nie mogę pojąć. Przecież istnieje internet. Zródło wszelkich informacji dostępnych na wyciągnięcie ręki.

Tak tylko że zanim ludzie 30-letni dożyją do wieku emerytalnego (o ile w ogóle) wszystko może sie jeszcze zmienić. Np mój dziadek może spokojnie wymienić z ostatnich 30 lat z 5 poważnych reform emerytalnych, tak że nie ma sie co ekscytować za wczasu :p

Gość 456789090
Lisabet S. za 30 lat tyle sie zmieni ze rent juz nie bedzie, i to jest ostatnia reforma:D:D:D

Gość uhkvg
Jasne dalej siedzcie tylko przed komputerami i narzekajcie ze nie macie co zrec , a mohery niech strajkują wy tchorze.

Gość A ja nie protestuje ja stad
wyjezdzam