Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio_mi89

Czy sen to moje podświadome pragnienia??

Polecane posty

Gość głupio_mi89

Moja przyjaciółka jakiś miesiąc temu zerwała z chłopakiem, który jest moim dobrym kumplem. Zerwała z nim bo po prostu nie byla szczesliwa. Ja z nim dużo gadałam, a przez kilka ostatnich dni to już tak mega duzo. Strasznie fajnie mi sie z tym gada, szczegolnie ze kloce sie osttanio z moimi przyjaciolmi i wlasciwie to on jest jedyna osoba z ktora teraz moge pogadac na lajcie. Dzisiaj snilo mi sie, ze przyszedl do mnie i sie calowalismy. I praktycznie caly sen sie calowalismy i przytulalismy. Wiem, ze to tylko sen ale moze to byc moja podswiadomosc? Wolalabym sie w nim nie zakochiwac. Szczegolnie ze zawsze zakochuje sie w tym w kim nie bardzo chce, ale serce nie sluga. Glupio mi troche, chociaz to zalosne bo to byl tylko sen

ktos jest dla ciebie mily,rozumie cie i jest facetem...norma,ale dalabym sobie spokoj,bo jednak ex przyjaciolki

Gość głupio_mi89
no wiadomo, wiadomo.. nigdy nie mialabym zamiaru nic z nim robic, mam swoje zasady

Gość głupio_mi89
a wczoraj mi sie snilo ze bral mnie od tylu moj 70 letni sasiad.czy to tez moja podswiadomosc? On ma takiego duzego huja - kiedys mi pokazywal

Gość głupio_mi89
tak, tak.. podszywaczom dziękujemy;)