Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inezka1992

Wierzycie w przeznaczenie?

Polecane posty

Np kiedy jest się z chłopakiem długo i w koncu związek się rozpada to jest to nasza wina czy po rostu tak mialo byc ?

zalezy, ja wierze, bo dzięki przeznaczeniu jestem tu gdzie jestem:) cholerny traf, prawie niemozliwy a jednak:)

Gość ostatni moheranin
nie ma przeznaczenia jest tylko wola boga nasze przyzwyczajenia kształtują nasze życie

Gość vghhttr
tak mialo byc:) moj facet byl wczesniej w 5letnim zwiazku, teraz spotkal mnie, znamy sie 3 miesiace ale juz wiemy ze to to na cale zycie:)

Gość meleteter
Jasne ze tak....nie ma zbiegow okolicznosci, przypadkow...jak cos sie waznego w zyciu dzieje to to wlasnie przeznaczenie!

Gość Marek10111
Bzdura. Jak inteligentny człowiek może wierzyć że jego decyzję i czyny nie mają znaczenia w większym kontekście???????

Nie. Każdy jest kowalem własnego losu, nasze myśli i czyny kształtują naszą rzeczywistość. Nie ma przeznaczenia, bo gdyby istniało nasza wolna wolna byłaby bezsensowna, skoro wszystko byłoby gdzieś z góry zaplanowane, każde nasze działadnie nie miałoby najmniejszego sensu bo nie mielibyśmy na nic wpływu 🖐️

Gość jwonaka
wierzę w przeznaczenie, jak pomyślę, ile rzeczy moim życiu stało się przez totalny przypadek ... ;)