Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika III

Jak poderwać chłopaka, ktory jest zakochany bez wzajemności w innej kobiecie?

Polecane posty

Gość Monika III

Pracujemy w jednym budynku, ale w różnych działach. On jest analitykiem, a ja asystuję w księgowości, nosze różne dokumentacje do różnych działów. On wpadł mi w oko! Udało mi się z nim porozmawiać na weekendzie integracyjnym i wiem, że on kocha pewną dziewczynę, a ona go nie chce. Odrzuciła jego miłość i chodzi z kimś innym. On nie potrafi się z tym pogodzić. Zawsze nosi ze sobą jej zdjęcie. Widziałam je. Dziewczyna ładna, bardzo szczupła, elegancka. Ja może nie mam nadwagi, ale daleko mi do niej. Czy istnieje jakiś sposób, aby przekonać Rafała, żeby porzucił mrzonki o tej wyidealizowanej kobiecie ze zdjęcia i zajął się mną, kobietą która może dać mu szczęście, a przynajmniej bardzo się będzie o to starać? Proszę o konstruktywne sugestie. Monika

Gość Monika III
Możesz jaśniej?

Gość Monika III
i co dalej?

Gość facet z problemem
porozmawiaj z nim szczerze, jak przyjaciel z przyjacilem, postaraj sie do niego zblizyc, zadbaj o swoj wyglad, ZROB wszystko by dostrzegl atrakcyjna kobiete w Ciebie

Gość fajter so brave
Upij go, prześpij się z nim i złap go na dziecko

Gość zxczxczc
przede wszysktim musi cie zauwazyc... potem, gdy w koncu obudzi sie, ze tamta to jego jakies urojenie, bedizesz w poblizu i wykorzystujac moment zlapiesz go ;) nawet sie mzoe w Tobie zakocha.... ogolnie badz dla niego mila, postaraj sie z nim zaprzyjaznic jakos, moze jakies pogawedki na poczatek, zagadaj na fejsie etc ;) musi wiedizec, ze troche ci sie on podoba chyba... ale bez jakiegos wyznawania milosci. wystraszysz go.