Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam poyencia

chodzi o dziecko siostry...prawie jak omen!

Polecane posty

Gość nie mam poyencia

syn mojej siostry ma aktualnie 4 lata. Od momentu kiedy nauczył się mówić non stop wszyscy słyszą słowa: 'nienawidzę cię!!! zabiłbym cię! zejdź mi z oczu! zarżnął bym cię jak świnię!' Strasznie przeklina (u mnie i u siostry w domu nie używa się wulgaryzmów, nie puszczamy dzieciom durnych bajek). Miesiąc temu moja córka została w towarzystwie syna siostry...wchodzę do pokoju i co widzę? mały zaczął ją wyzywać od kurw a na koniec uderzył ją z całej siły w twarz! myślałam że go rozszarpię! w przedszkolu jest cichy, spokojny, raczej nie bawi się z dziećmi a przedszkolanka twierdzi że to dziecko to skarb. nawet do kogoś obcego potrafi podejść i powiedzieć: 'nienawidzę cię szmato! nigdy nikogo nie nienawidziłem'. Kiedy widziałam pierwszy uśmiech na jego twarzy? jak moja siostra przewróciła się a on zaczął się śmiać w głos i skomentował:' szkoda, że mózg ci nie wypłynął' :/

Gość nie mam poyencia
powiedziałam siostrze, ze musi iść z małym do psychologa. co zrobiła? obraziła się na mnie, bo twierdzi, że z małym wszystko ok i po prostu jak to dziecko...dorasta :/

Gość nie mam poyencia
dodam, że chłopak jest niesamowicie inteligentny i bardzo szybko się uczy. na mój gust to jakaś schizofrenia normalnie...ale u tak małego dziecka? :/

Gość Helmuttttttttt4
0/10

nie z małym jest problem tylko z rodzicami :O jak mozna pozwalać dziecku na takie zachowanie? wie że wszystko mu wolno i z tego korzysta, a bzdurne bajki to prawda.. zauwazyłam ze dzieciaki teraz maja sieczke w głowie przez CN i głupie gry.

Gość nie mam poyencia
ale on nie gra w żadne gry komputerowe i bajki są pod nadzorem rodziców.

Gość nie mam poyencia
rodzice krzycza na niego kiedy tak się zachowuje, starają się tłumaczyć, ale to nic nie daje :/

skądś to musi brać, ja nie wierze zeby miał to sam z siebie

Gość są domy gdzie ogląda się
filmy kryminalne przy dzieciach bawiacych sie w pokoju, moze tu tak bylo

Może młody potajemnie w tibie pyka ? Ta gra uczy takich rzeczy ;) znam kolesia co chciał przez te grę z balkonu się rzucić :D

Mam kuzynkę identyczna jak ten dzieciak, kiedyś do mnie przyjechała (miała wtedy z 5lat) podeszła do mnie i krzyczy, zlaź ty chuju teraz ja gram :D (robiłem coś na kompie) dodam że nauczył ja tego jej brat.. Lol

Gość 2453453453453
ale brednia wypisujesz... Nawet gdyby tak było - zachowywałby się tak wszedzie

Hahaha :D Byłam ostatnio na imprezie u znajomej i był też jej 5letni brat. Podchodził normalnie do dziewczyn i pytał "Hej, pobawimy się w moim pokoju, a potem pokażesz mi cycki, a ja zrobię Ci palcówkę". Z początku się z tego śmiałam, ale potem pomyślałam, że skoro 5letni dzieciak jedzie takimi tekstami i wie o seksie więcej niż ja, to ciekawe co on będzie robił jak dorośnie... Jeśli chodzi o synka Twojej siostry to faktycznie wizyta u psychologa by się przydała, bo możliwe, że ma jakieś zaburzenia. Nic dziwnego, że Twoja siostra się obraziła gdy jej to zasugerowałaś, bo każdy rodzic stara się nie widzieć problemu jakie może mieć jego pociecha.

Wiesz, może Twoja siostra Ci tego nie mówi, ale w domu mogą być jakieś awantury. Generalnie małe dzieci mają tendencję do naśladowania starszych, a przecież sam nie mógł się nauczyć przeklinać. Coś jest nie tak...