Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wtydze sie polazywac ludziom bez makijazu

Polecane posty

to jest mój problem . nie wygladam jakoś bardzoe zle bez makijażu ,ale wiadomo ,ze z makijażem lepiej. tyle ,ze mam obsesje na punkcie tego jak mnie ludzie odbieraja i ogolnie jestem uważana za ładna ,ale boje sie ,ze jak mnie ktos zobaczy nie zrobiona to zmieni zdanie a czasem np rano na wakacjach jak nocujemy w jakis domkach ze znajomymi itd to trudno jest małować sie od samego switu choc staram sie tak robic albo jak jestem u kogos w gosciach itd duzo jest niestety takich sytuacji poza tym uorawiam sport i na konkurencjach raczej dziewczyny sie nie maluja tylko ja co może dziwnie wygladac dla niektorych albo na basenie np tez to moze byc problem..

Gość Lodołamaczer
to pokaż pipke :)

i jak mam to rozwiazac? sama juz nie wiem :( mam ładną cere tylko oczy wygladaja blado troche jak ich nie pomaluje

zastanawiałam sie nad pernamentym makijażem ,ale to zbyt ryzykowne.. narazie robie henne na brwo i rzesy ,ale to nie to samo jak sie pomaluje nie maluje sie mocno ,ale jednak róznica jest widoczna

Gość Marek10111
Typical... PS nie czytałem

Gość kjhgrfedadwesqa
pokaz fotke bez makijazu

wiem może mnie uznacie za nienormalną ,ale tak mam i juz. np bez wytuszowanych rzes , podkładu ( nawet cienkiej warstwy) i henny na brwiach nie wyjde z domu

a przeważnie jeszcze do tego dochodzą kreski na gornej powiecie czarna kredka ( staram sie robić cienkie) i cien do oczu i wtedy sie czuje dopiero naprawde komfortowo

Gość Nutella :)
z makijażem to raczej kwestia przyzwyczajenia. codziennie maluję się do pracy i nawet jak mam wolny dzień i muszę wyjść to też się maluję, bo czuję się lepiej

Nie rozumiem jak można, aż tak bardzo przejmować się opinią w większości obcych ludzi :-)

22

Octavia.- no ja sie bardzo przejmuje to to dosyc meczace ,ale nie potrafie inaczej . dla mnie ważne jest jak mnie przypadkowa osoba oceni na ulicy nawet

musisz się przełamać zacząć chodzić bez makijażu w końcu polubisz ten widok w lustrze bez pomalowanych oczu po prostu jestes przyzwyczajona do makijażu i stąd to wrażenie - że bez makijażu inni uznają Cię za brzydką też kiedyś chodziłam tylko w makijażu aż kupiłam fajny rozświetlający krem, przestałam malować oczy i czasem zaczęłam chodzić bez i powiem Ci, że mój mąż jest zachwycony i często prawi mi komplementy właśnie gdy nie mam makijażu zdarza się też, że pyta po kiego się maluję jak nie muszę