Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aplleee

Zakładam nowy topik o szczepinkach bo to ważne!

Polecane posty

Gość sssddddw
asiamt szczepia dzieci tą w płynie w 6 roku życia :)

Jak to nic nie wnosimy do tematu:D Ty sama nic jeszcze nie wniosłaś oprócz skopiowanego artykułu i pseudooburzeń:D Liczyłaś na coś konkretnego zakładając ten topik?Że ktoś pochwali,że nas szlachetnie uświadomiłaś?:D Uwielbiam takie "inteligentne osoby":D

Wklejam listy mądrej osoby bop chce żeby inne mądre osoby nie miejące do nich dostępu mogły je też przeczytać-tyle w temacie. Komentarze zbędne!

Gość hahaha Boze skad sie biora
Za przeproszeniem, ale pieprzycie jak potluczone o tych szczepionach! Mam 2 dzieci - szczepione, w rodzinie i wsrod znajomych same dzieci wszystkie szczepione i zdrowe, mama oraz siostra sa przedszkolankami (gdzie rowniez jest zlobek), dzieci szczepione i zdrowe, przestancie do cholery siac bezpodstawna panike!! Mozna znalezc mnostwo badan w interneciei nie tylko o tym, ze szczepienia NIE wywoluja autyzmu, ale i innych chorob, a wy dalej swoje :o Robcie jak chcecie, ale pozniej nie placzcie, ze dziecko koszmarnie przechodzi choroby, bo go nie zaszczepilyscie!

Gość sssddddw
tak, koszmarnie, szczególnie różyczkę ;)

Mądre osoby spradzają rzetelność podawanych innym informacji. Pisałam Ci już że w Polsce szczepionki nie zawierają thimerosalu od 2001 roku. Także reszta Twoich wpisów zbędna bo może w stanach ma to rację bytu ale nie w Polsce.

Gość a mnie bardzo ciekawi
"chce żeby inne mądre osoby nie miejące do nich dostępu " A to jakieś tajne laboratoryjne badania czy jak ? :D

hahaha Boze skad sie biora -nie sądzisz że twoja wypowiedź jest strasznie mdła?

Applleee - za to twoje az tryskaja wigorem.

nie jest mdła tylko prawdziwa, a Ty głupia. przez takich ludzi jak Ty to tylko choroby wrócą

Pierwsze slysze zeby do youtuba dostep byl ograniczony

Znasz jakieś dzieci chore na autyzm poddawane testom genetycznym?

Znam jedna dorosłą , zawiesiła sie i pisze caly czas jakies bzdury o szczepionkach :D

znasz jaies dzieci chore na autyzm którym wykonano badanie na zatrucie organizmu?

i się wtrącę, to, ze dzieci szczepione są zdrowe to pojęcie względne, nigdy nie wiadomo kiedy zachoruje i czy to wina szczepienia czy też nie, to też nikt na to pytanie nie odpowie

JA nie widze sensu kontynuowania wypowiedzi - po pierwsze artykuł jest o szczepionkach których w Polsce obecnie nie ma, po drugie autorka sama wiedza nie dysponuje więc dyskutować nie będzie - dziewczyny dajmy spokój

No widzisz nie znasz nawet jednego takiego dziecka. Ja znam takie dzieci osobiście.

Tak ,tak to dobry moment by sie wycofać z dyskusjii :D żegnam paną!

W stanach to mutanty widać i bez badań

Prosisz o pokazanie ulotki od leku .

Zwróćcie uwagę na to czy pielęgniarka wyrzuca opakowanie po szczepionce czy odstawia je do lodówki - te bez thimerosalu wyrzuca się nawet jesli coś zostanie. thimerosal uzywany był jako doskonały środek konserwujący. Jakieś 15 lat wstecz szczepionki były w większych ampułkach - jedna na kilka dzieciaków. Teraz się tego u nas nie stosuje. Z resztą nie tylko u nas.Tylko stany i daleki wschód pozostał przy szczepionkach wysoce trwałych z thimerosalem.

Jassssne, ty znasz dzieci z autyzmem, u ktorych chorobe wywolalo szczepienie...przestan sie osmieszac dziewczyno! Czy ty zdajesz sobie sparwe co to jest za choroba i, ze jest ona w ogole trudna do zdiagnozowania u bardzo malego dziecka? Dziecko szczepi sie po raz pierwszy w wiaku 2 miesiecy, autyzm zaczyna objawiac sie tak naprawde w wieku ok. 2 lat (wczesniej moga byc jakies przeslanki, ale niekoniecznie trzeba je wiazac z autyzmem biorac pod uwage rozne tempo rozwoju dzieci), wiec skad wiesz czy dziecko akurat ma autyzm poszczepienny, skoro nawet lekarze nie do konca wiedza skad autyzm w ogole sie bierze?

Do Apleee nie dociera że w polsce się nie używa, ona wie lepiej ! :D

Więcej rtęci jest w rybie pandze jak w tej szczepionce :P Panga powoduje Autyzm, dostane nobla ? :D