Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina 28 ll.

powiedziała że go kocham, zaproponował spotkanie

Polecane posty

Gość Kalina 28 ll.

Nie wytrzymałam i powiedziałam facetowi, że go kocham ( on 30 l, ja 28).Spotykamy się, podobamy się sobie, ale w wyniku moich złośliwości dał sobie spokój z tą znajomością, nie zależało mu. Po moim wyznaniu, zaproponował że przyjedzie do mojego miasta spotkać się pogadać o tym. Mam iść na to spotkanie? To trochę poniżej mojej godności, wstydzę się zwyczajnie bo o czym ja mam z nim tam rozmawiać?? Jak mu spojrzeć w oczy po takim wyznaniu, zresztą co da to spotkanie? Co robić??

Gość Kalina 28 ll.
Nie wytrzymałam i powiedziałam facetowi, że go kocham ( on 30 l, ja 28).Spotykamy się, podobamy się sobie, ale w wyniku moich złośliwości dał sobie spokój z tą znajomością, nie zależało mu. Po moim wyznaniu, zaproponował że przyjedzie do mojego miasta spotkać się pogadać o tym. Mam iść na to spotkanie? To trochę poniżej mojej godności, wstydzę się zwyczajnie bo o czym ja mam z nim tam rozmawiać?? Jak mu spojrzeć w oczy po takim wyznaniu, zresztą co da to spotkanie? Co robić??

Gość Kalina 28 ll.
?!??!

Gość ale sie porobiło
skoro go kochasz to chyba logiczne, ze należałoby podtrzymac tę znajomosc. A żeby to zrobić - trzeba pójsc.

Gość Kalina 28 ll.
on lubi wygolone a ja mam duzy busz ,nie wiem czy dla niego mam sie ogolic? :( musialabym sobie kupic golarke a nie stac mnie,jak myslicie powiedziec mu,czy moze mi wyslac kase na to przed spotkaniem?:(

Gość lukasz 30 laat
tak przyjedz do mnie Kalina ,pokochamy sie moze bedzie moj klucz pasowal do twojego zamka :) ?

Gość a pan Putin
zle zrobilas :O teraz ten gosc juz cie zdobyl,jeszcze zanim zdazyl pomyslec ,ze moglby cie zaczac zdobywac :O jak przyjedzie to pewnie oddalabys mu sie z milosci,a on skorzystal z okazji i albo jeszcze kiedys znowu z niej skorzystal albo juz nie :O

Gość kalina 28.l.
a Pan Putin wiem masz rację hmm zawsze mogę to jakoś odkręcić..powiedzieć że nie jestem pewna.