Prosiaczek007 0 Napisano Maj 10, 2012 wraz z moim chłopakiem uprawiałam peeting z jakiś tydzień przed okresem. gdy dotknęłam jego majtek były mokre. wytarłam ręke na tyle że była sucha i włożyłam ją do swoich okolic. bałam się że jestem w ciązy i nie dostane okresu. ale dostałam 5 maja ... chociaż powinien on planowo pojawić się 9 maja. ponieważ ostatni miałam 5 kwietnia. wyczytałam teraz w internecie że można być w ciąży pomimo tego że dostałam okres. jaka jest możliwość ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkaas 0 Napisano Maj 10, 2012 to, że będziesz w ciąży jest bardzo mało prawdopodobne... Także się nawet tym nie przejmuj- stres Ci tylko będzie szkodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laremiii Napisano Maj 10, 2012 oczywiscie, że jestes wciązy TROJACZEJ!!!!! Boże, widzisz i nie grzmisz na taki debilizm! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 10, 2012 "to, że będziesz w ciąży jest bardzo mało prawdopodobne... " Co? Tak to tylko Maria z Nazaretu potrafiła, a ja i tak węszę tam udział Archanioła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach