Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryja21

wielokrotny stosunek przerywany

Polecane posty

Gość Patryja21

Witam mam 21 lat wraz z chłopakiem stosujemy stosunek przerywany. Ale moze zaczne od poczatku. Wczoraj kochalismy sie bez zabezpieczenia, i wyszedł sekunde przed dojsciem, robilismy to dwa razy po odczekaniu 10 min, wiec moje pytanie brzmi. jakie jest prawdopodobieństwo ze bedzie dzidziuś! Prosze o szczere odpowiedzi! Poniewaz oboje chcemy miec dzidziusia, niechcemy go planowac zeby nie zapeszac wiec chcemy miec niespodzianke! prosze o szczere dopowiedzi! Pozdrawiam|:)

Gość junn
dziwniejszego sposobu na zajście w ciąże nie widziałam. to albo chcecie i uprawiacie seks do końca albo nie. :O

Gość ratuj mnie panie
przed takimi Ptryjami !

Gość junn
hehe ja zrozumiałam że tak robią bo chcą mieć niespodziankę. planować to sobie można że się uda zajść ale jak życie pokazuje to my sobie możemy planować a co z tego wyjdzie to inna sprawa.

Gość Patryja21
witam, prosiłąm o szczere odpowiedzi a nie na komentarze dotyczącej mnie i mojego narzeczonego! :)

Gość 30 lat temu było mleko modyf
tak więc odpowiadam, według mnie szanse są marne, ale zawsze jakieś są

Gość to chyba jest tak:
autorka, jak to kobieta, chcialaby miec dziecko. Kiedys tam, w przyszlosci. Zauroczona jest swoim chlopakiem i zaklada, ze ewentualna wpadka nie bylaby problemem. Ale, generalnie, wolalaby nie zachodzic w ciaze juz teraz ;) stad "metoda zabezpieczania" przez stosunek przerywany :D ...w cewce po poprzednim wytrysku pozostaly plemniki, wiec -jesli miedzy pierwsza a druga proba facet sie nie wysikal - istnieje spore prawdopodobienstwo, ze jakis zablakany plemniczek znalazl sie w pochwie. Tym bardziej, ze chlopak wychodzi z Ciebie sekunde przed wytryskiem...taaaa....na pewno ani kropelki nie uroni :D normalnie komandos :P jesli nie chcesz zajsc w ciaze, to sie zabezpieczaj. Jesli chcesz miec dziecko, to uswiadom to partnerowi, bo nie wydaje mi sie zeby podzielal Twoje zdanie...

Gość to chyba jest tak:
i jeszcze jedno - nie bierz na powaznie deklaracji skladanych przez faceta tuz przed stosunkiem, kiedy jestes juz naga, a on gotowy. W takiej chwili wszystko Ci obieca i przytaknie najwiekszej glupocie :D powaznie z nim pogadaj "po". Czego oczekuje? I czy zdaje sobie sprawe, ze dziecko zmieni cale Jego zycie? Podejrzewam, ze teraz przytakuje Tobie tylko dlatego, ze widzi, iz Ty dziecka pragniesz. Malo ktory facet w tym wieku naprawde chce juz wejsc w pieluchy. Ale wie, ze jak sie do tego przyzna, mozesz mu odmowic seksu... Bo albo bedzie dziecko juz, teraz przy Waszym sposobie "zabezpieczania sie", albo zmienicie swoje podejcie do sprawy.

Gość Patryja21
moj facet ma 23 lata! jesteśmy ze soboa 4 lata! i wiem ze nic juz mu sie w głowie nie poprzewraca, i jesli nawet cos by było to wiem i mam pewność ze mnie nie zostawi! :)

Gość junn
co do możliwości zajścia to nawet pełny stosunek w dni płodne u zdrowej pary daje tylko 25% na ciążę. Więc logiczne że przerywany to jeszcze mniejsze szanse.

Gość Patryja21
Dziekuje za rzetelne odpowiedzi i te mniej! Miłego dnia! :) P.S. "...Kazdy człowiek ma swoj świat i obraca sie w rytmie ich zabawek..."

Gość to chyba jest tak:
25% procent...lo matko i corko... statystyka chcesz sie przed ciaza chronic? Wyliczeniami sredniej ze wszystkich dni cyklu tysiaca par (lacznie z takimi z problemami z plodnoscia) ???? Autorko, gdyby Twoj facet pragnalby dziecka juz teraz nie jechalby na przerywanym, a skonczyl w Tobie...

Gość junn
wczoraj był temat jak to facet chciał dziecka a po pełnym stosunku powiedział kobiecie że on nie wie co chce więc ona ma zdecydować co dalej i czy zażyć pigułkę po czy nie. to tak wygląda jakby chciał mieć ciastko i zjeść ciastko.

Gość junn
a czy ja mówię że się stosuję do statystyk czy jak? ja się zabezpieczam i tyle. padło pytanie o prawdopodobieństwo to napisałam.