Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tacata

chłopak z patologicznej rodziny-warto..?

Polecane posty

Gość tacata

Jestem w bardzo bliskich relacjach z chłopakiem, ktorego rodzina niewatpliwie jest patologiczna. Mieszka w domu z matką, ojcem, a także bratem, jego żoną i czwórką ich małych dzieci. Na dom zarabia tylko jego brat- haruje w kamieniu.. Rodzina jest niewykształcona, nie akceptuje mnie jako osoby-od 1,5 roku jestesmy parą i NIGDY nie byłam u niego w domu! Kiedy o tym wspominałam, że powinnam chyba poznać jego rodzine stwierdził tylko, ze ok.. Niesamowicie przytłacza mnie mysl, ze w jego domu ogólnie widoczny jest alkoholizm, jego ojciec to pedofil, kilkanascie lat temu gwalcil jego siostre.. Dla tej rodziny nie ważne są pieniadze, ambicje, wyksztalcenie. Chcieliby zrobić z niego księdza, ewentualnie rolnika. Chłopak sam w sobie nie jest zły, mimo ze nienawidzi swoich rodzicow za to, co mu w zyciu zgotowali pomaga im, biega w gospodarstwie jak idiota, haruje na polu w dni wolne od switu do nocy, a rzadko kiedy cos z tego ma. Kiedy zwracam mu uwage, ze nie powinien tego robic, ze przeciez oni nie robia nic dla niego to on zamyka mi paszcze, wynika kłotnia i stwierdzenie ze przesadzam, chociaz robie to naprawde w delikatny sposob. Jest osoba bardzo nerwowa, ale wiem, ze mnie kocha, jest mi wierny i sie stara. Nie oklamuje mnie, choc na poczatku znajomosci to robil. Raz zdarzylo sie tylko, kiedy chwycil mnie za reke narobil mi siniakow.. Rozstalismy sie, przepraszal mnie we wszelaki sposob i faktycznie to sie wiecej nie powtorzylo. Jednak sęk w tym, ze ja naprawde nie potrafie zaakceptowac jego rodziny i ich patologicznych relacji .. Dzieci w jego domu ciągle chorują, są zaniedbane mimo że luba jego brata siedzi ciagle w domu, są zarobaczone, boje sie, ze ktoregos razu on cos zlapie i mnie zarazi .. Wiem, ze nie jestem z jego rodzina, tylko z nim, ale USŁUGUJE im wbrew mnie. Mieszkamy daleko od siebie, matka nie chce dawać mu nawet pieniedzy na głupi autobus do mnie .. Nie wiem jak rozwiazac ta sytuacje, czy warto z nim byc, co z tym zrobić. Boje sie, ze przez to co widzial w domu bedzie taki sam .. Obydwoje mamy po 18 lat i chodzimy do liceum ..

Gość tacata
pobił mnie i kazał obciągać swoim kolegom, zrobiłam to

Gość mastes11
a spierdalaj!

Gość tacata
zabawni podszywacze. dodam, ze jego matka wolalaby zeby skonczyl zawodowke niz dobrze zdal mature. wolalaby, zeby tyral w polu niz chodzil do szkoly a tym bardziej odwiedzal swoja dziewczyne ..

Gość tacata
robi stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić czlonka ustami. Spuszcza spodnie i kręci młynka przyrodzeniem.

o matko!!! dziewczyno wiej czym prędzej. Masz 18 lat, kopnij go i zacznij żyć. Jaka cię z nim przyszłość czeka, właśnie najbliższa rodzina jest bardzo ważna. I jeśli on wychował się w takim domu to wam za dobrze nie wróżę. Poza tym piszesz że złapał cię za rękę i miałaś siniaki, a później maltretowane osoby po latach mówią że kiedyś to on był dobry, on nie jest dobry jak tak z tobą pogrywa w wieku 18 lat. Gdybyś była moją siostrą, tak bym ci właśnie poradziła ale gdybyś była moją córką to bym go sama od ciebie pogoniła. Podejmij mądrą decyzję, powodzenia