Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi chlopa

Co jest ze mna nie tak? :(

Polecane posty

Gość brak mi chlopa

mam 22 lata i nigdy nie bylam z nikim na powaznie. dlaczego? :(

Gość forumee terminatore
spojrz w lustro i powiedz szczerze ile bys sobie dala punktow w skali 0-10 ?

Gość brak mi chlopa
mocne 7

Gość brak mi chlopa
o 10 to ja rozumiem taka piękność (jolie np). ładna laska na ulicy wg mnie to 8-9.

Gość utopiaaaaaaaaaaaaa
przestań się nad soba użalac,czasem się tak zycie układa,ja tez nie byłam w sumie z nikim na powaznie do 30-tki tylko jakies tam przelotne znajomości po max 3 miesiące,w końcu poznałam tego jedynego i bierzemy slub. Lepiej poczekac na kogos wartościowego niż się łapac byle kogo z samotności

@ brak mi chlopa 14:43 masz fajny nick. a co było gdybyś zaczęła przedstawiać się w ten sposób (tj: nickiem) każdemu mężczyźnie, którego spotkasz na swojej drodze? czyli zamiast: - Cześć. Jestem Ola/Mariola. Fajnie Cię poznać. wstawilibyśmy coś takiego: - Cześć. Jestem "Brak mi chłopa". Fajnie Cię poznać. co myślisz? to może pomóc.... _________

Gość forumee terminatore
Od 7 w gore to juz dobrze jest. Moze masz za wysokie wymagania? Charakterek nie ten? ciezka do zycia? cos musisz zmienic.

Gość brak mi chlopa
nie mam duzych wymagan. ja w ogole nie wbudzam zainteresowania w nikim. spotykalam sie z roznymi facetami w pierwszym momencie chcieli mnie blizej poznawac zalezalo im, byli zauroczeniu, odzywali sie czesto, 2-3 spotkania max i koniec znajomosci. z niektorymi nawet do randki nie doszlo po poznaniu mimo ze zaloty byly ostre z ich strony. porazkaaaaa

Gość forumee terminatore
Ty chyba nie trafilas jeszcze na odpowiedniego faceta. Mloda dupa jestes wiec masz czas i znajdziesz.

Gość forumee terminatore
Albo jest jeszcze cos, moze irytujaca jestes? duzo pytan zadajesz, klapiesz dziobem non stop? to wkurwia niesamowicie... Chyba musimy sie umowic to sporzadze odpowiedni raport :classic_cool:

Gość brak mi chlopa
niee, ja raczej jestem tajemnicza (tak mowia...:/) ja nie lubie jak ktos przeprowadza ze mna "wywiad" wiec sama tego nie robie...

Gość forumee terminatore
tajemnicza czy zamknieta w sobie? otworz sie troche bo w przeciwnym razie kazdy chlop ucieknie. No bo co robic z tajemnicza lalą? sex a potem nuda.

Gość brak mi chlopa
nie jestem zamknieta w sobie, mysle ze mozna o wszystkim ze mna porozmawiac...

Gość brak mi chlopa
po prostu nie mowie o sobie zbyt duzo

Gość forumee terminatore
A moze niesmialosc cie ogranicza zbytnio? albo ubierasz sie jak stara baba to znowu chlopy wieją czym predzej

Gość brak mi chlopa
a co to znaczy jak stara baba? jak powinnam sie ubierac? najczesciej nosze spodnice, szpilki, na gore koszula albo kardigan nie jestem niesmiala raczej..

Gość znow takie fajne szoł
mnie brak i chopa i rozumu wiec ty nie narzekaj

Gość forumee terminatore
No to wszystko w normie wiec przestan sie zadreczac bo jestes jeszcze mloda i znajdziesz napewno chlopa dobrego! a jak chcesz niedobrego to zostaw jakis kontakt.

Gość brak mi chlopa
wlasciwie mi nie chodzi o to ze nie mam faceta, ale w ciagu ostatniego pol roku poznalam chyba ze 20 facetow i kazdy mnie olewal po jakims czasie..... moje poczucie wlasnej wartosci spada...

Gość forumee terminatore
Nieswiadomie straszysz czyms tych biedakow ale nie znam cie wiec nie wiem co to jest.

Gość brak mi chlopa
a to uroda nie wystarcza? hehe, zartuje of course. chcialabym wiedziec czym....

Gość forumee terminatore
Oczywiscie ze nie wystarcza, mozesz byc najpiekniejsza babka na swiecie ale jak bedziesz miala przeciag w glowie to kazdy cie zostawi bo ile mozna sie uzerac z glupia kobieta? Faceci najczesciej uciekaja jak slysza mocne deklaracje zwiazku, slubu etc. moze za szybko mowisz o takich sprawach?

Gość brak mi chlopa
nie mowie nigdy o takich rzeczach.. ale moze faktycznie za szybko zaczyna mi zalezec.... moze oni to wyczuwaja...

Gość forumee terminatore
A moze cos w tym jest i wtedy nogi za pas i leeeeeeeeeecą! ;) ogarnij sie mala to bedzie dobrze, jestes nie bdzidka, oleju w glowce troche plywa, klaps na dupe dla odwagi i poradzisz sobie.

Gość brak mi chlopa
nie mam kompleksow, ale nie jestem sie zadufana w sobie. Ale nie powiem, gdybym miala wieksze powodzenie lepiej bym sie czula...

Gość brak mi chlopa
moze to przez wąsik?

Gość brak mi chlopa
a tak serio piszac, to po prostu potrzebuje kogos do seksu :O

Gość kasia5266
Też mam 22 lata i nigdy nie byłam w związku w którym była by wzajemność. Zawsze, albo jedna strona się angażowała, albo druga.I kończyło się po miesiącu, dwóch.Poza tym to jakieś przelotne znajomości, i randki, które okazywały się niewypałem:)Hm, ale teraz stwierdzam, że lepiej być samemu i zaczekać na tego odpowiedniego, niż męczyć się w związku, który nie ma sensu.