Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryyzurka

Włosy!

Polecane posty

Gość Fryyzurka

Od dobrych dwóch lat każdego dnia prostuje wlosy. dzisiaj zdecydowałam sie podciac zniszczone końcówki i odstawic prostownice. Zależy mi, aby moje wlosy odżyły i układaly sie. Możecie polecic mi jakąś dobra odzywke do wlosow, głównie regenerującą wlosy 'w których nie ma życia'?

Gość idzałrwone
może jakaś seria biovax?

nie uda Ci sie z ta prostownica, ja prostowalam 4lata i pomyslalam ze odstawie ale po dwoch tyg wrocilam bo za bardzo sie puszyly;) hehe no chyba zeTy masz fajne wlosy bez prostowania wiec zycze powodzenia. Odzywka Wax z miodem;)

Gość Fryyzurka
Jezeli jest to skuteczne.. Chciałabym, żeby moje wlosy nie wyglądały jak 'siano'. Zawsze marzyłam o długich włosach..

Gość Fryyzurka
Mam kręcone wlosy, jeśli zrobie je na pianke, to wyglądają dość gustownie. ;D Myślę, ze dam radę bez prostownicy. Ale najpierw poproszę tatę, aby schował ją gdzieś. ;P i przy okazji suszarke. :)

Fryyzurka: to zazdroszcze:) moje sa niby proste ale tak napuszone ze kazdy wlos w inna strone odstaje;)

Gość Fryyzurka
Więc stosuj jedwab :) Naprawdę działa! ;) Żałuję, ze zaczęłam prostowac moje piękne loki. :(

Gość izkkka
Aha, 'jedwab" to najwyżej na końcówki dla zabezpieczenia, bo to są obklejające włosy silikony. Na krótką metę "poprawiają" wygląd włosów (jak w tej reklamie "włosy tylko WYGLĄDAJĄ zdrowo" ;)), ale na dłuższą dodatkowo wysuszają i niszczą.