Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda kura domowa

pijecie w ciąży pić kawę zbożową/inkę? można?

Polecane posty

normalnej kawy nigdy nie piłam, ale zbożową owszem. i tak się zastanawiam, czy w ciąży można? skoro mogą ja pić już od 3 roku to w ciąży też chyba nie zaszkodzi, nie?

Gość l,jhnolh;
tak, pijemy pić

Gość do autorki..........
nawet roczne dzieci moga juz pic zbozowa kawe...a nie trzylatki:O

Gość gfytfc
ja uwielbiam inke i pilam w ciazy ale nie caly czas bo czadsami mialam takie mdlosci ze na nic nie mialam ochoty. na wiekszosci produktow pisze od 3 roku zycia bo to takie zabezpieczenie ze jak cos sie stanie. male dzieci czesto maja jakies alergie czy nie toleruja czegos to firmy sie zabezpieczaja zeby odszkodowan nie placic. zbozowa mozna pic juz wczesniej i w ciazy tez nie grozna przeciez sama nazwa mowi ZBOZOWA. make, chleb i inne rzeczy tez jesz a to tez ze zboz

Gość Podobnie
Żeby mogło być napisane że dla dzieci poniżej 3 roku firma musi przeprowadzić kosztowne testy więc po prostu się to nie opłaca. Ja tam piję zwykłą rozpuszczalną, nad inką to nawet się bym nie zastanawiała.

ja pije zbożową Caro, nigdy w sumie nie przepadałam za zbożówką ale teraz to mi bardzo smakuje :)

Gość rondaa,
Niedlugo zapytacie czy wolno w ciazy pic wode minerlana :o Nie przesadzacie troche? Normalna kawe mozna pic, wiec chyba logiczne, ze zbozowa tym bardziej.

Gość w obu ciazach pilam
normalne kawy, a nie jakies inki i inne :o Fakt, nie duzo, bo 1-2 z duza iloscia mleka, ale jednak.

Gość Szymalia
Ja też jestem w ciązy w 6 tygodniu i przerzuciałam się na kawę zbożową ze względu na brak kofeiny jest na prawdę zmaczna i zdrowa Pozdrawiam cięzarówki:)

Gość xvz,.
no pije nawet zwykła kawe nie tylko zbozową.

Gość gość
Forumowiczki mam podobne pytanie, czy kawa zbożowe z magnezem jest dobra dla kobiet w ciąży? Wcześniej piłam kawy rozpuszczalne, ale teraz ze względu na mój stan chciałabym ograniczyć do zbożowych? Jakie tego rodzaju kawy są smaczne i zdrowe. Pozdrawiam

Gość gość
no jasne że piłam inkę w ciązy, piłam też codz

Gość gość
no jasne! ja piłam nie tylko inkę ale codziennie też zwykłą kawę jedna mocną jak diabeł, drugą słabszą. piłam też czasem tak raz na miesiac jedno piwo albo lampkę wina i co dziecko mam już duże zdrowe, rośnie świetnie (10 lat ma i 148 cm), najlepszy w klasie jest z matematyki i wuefu. nigdy nie był w szpitalu poza narodiznami co nie znaczy że namawiam do alkoholu w ciązy :P