Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ppppppppppppppppppppp

Jak zmienić charakter faceta? Czy to w ogole mozliwe?

Polecane posty

Witam jestem z moim facetem ponad 3 lata. Przez pierwsze dwa lata bardzo dobrze sie z nim dogadywalam. Ale ostatnio od jakiegos roku wszystko wyglada inaczej. On woli robic calą mase innych rzeczy, na seks tez ma mniejsza ochote. Ostatnio mi nawet powiedzial ze mam mu mowic jak cos bede chciala, chodzi oczywiscie o seks. Ja bym chciala poczuc sie prawdziwa kobieta, pożądaną.. Juz z nim rozmawialam na ten temat ale on nie widzi problemu. Bardzo go kocham ale męcze sie ostatnio w tym zwiazku. Juz nie wiem z kim pogadac wiec pisze do Was;)

Gość adgadhah
jak chcesz zmienić jego charakter? :O to on najwyraźniej się zmienił, albo co bardziej prawdopodobne: znudził. Jak facet może nie chcieć kochać się z kobietą, która mu się podoba?

wiec teraz jestem zalamana. Nawet kiedy ja chce posiedziec i obejrzec jakis romantyczny film to on wyraża niechęć.

Gość zenden
nie możliwe a co zrobić by dziewczyna nie zmieniała się co 5 minut oto jest pytanie?

Pamiętaj, że ludzie się nigdy nie zmieniają ;) Po prostu poznajemy ich lepiej i odkrywamy tą drugą twarz. Może po tych 3 latach coś się wypaliło...

Wic jak moge ratować ten zwiazek? Może slub by cos zmianil?

Ślub?! Oboje pewnie macie wątpliwości co do trwałości tego związku, a Ty chcesz brać z nim ślub. Nie sądzę by to był dobry pomysł.