Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afroamerykanka

pytanie odnośnie focha u faceta !!! help !!!

Polecane posty

Gość Afroamerykanka
a jeszcze był taki dumny, że sobie kupił taki malutki pendrivik :D a tu masz los :O

Gość Afroamerykanka
no nie przesadzajcie, kurczę nic takiego nie zrobiłam :O

Gość jeszcze długo poczekasz
ty udajesz głupią czy jesteś? ile ty masz latek. ?15- 16? wiesz co to jest duma u faceta ? wiesz skad sie biorą kompleksy ?eh szkoda gadac. uwazaj co mowisz-mów jak uważasz

Gość malutka.....
facet najwyrazniej ma kompleks jezeli tak to go urazilo

Gość Afroamerykanka
"jeszcze długo poczekasz... dzieciak jesteś! duma u faceta ? w życiu są ważniejsze priorytety niż długość członka ;)

Gość 3 lata
"duma u faceta" wiekszej glupoty nie slyszalam,wsadzcie sobie ja w dupe:-D

Gość jeszcze dlugo poczekasz
a wiesz co oznacza nadmiar wykrzyknikow ? A w ogóle ty chcesz polemizowac ze mna ? o czym ? o gumach do żucia ? poczytaj o biologii i psychologii, chociaż podstawy. Spójrz na swoj temat. Tak w życiu są ważniejsze rzeczy niż długość kut.asa. Tylko dlaczego masz problem z owym kutasem jak widać i nie wiesz nawet jak z tego wybrnąć mądralo :d

Gość hjjg
A jakiego ma penisa? Bo jesli faktycznie małego, to myślę, że go mocno zraniłaś.

Gość Afroamerykanka
nadmiar wykrzykników? ja tam widzę tylko jeden ;) chyba, że tobie się dwoi i troi w oczach :O wykrzyknik-znak interpunkcyjny jak każdy inny ;) w mojej wypowiedzi bez nadmiaru ;)

Gość Afroamerykanka
poza tym twoje wulgaryzmy kierowane w moją stronę (nie wiem czemu) są o wiele gorsze niż mój pojedynczy wykrzyknik ;) i nie mam problemów z jak ty to nazywasz (napiszę po twojemu żebyś zrozumiał/a) "kutasem" ;) odczytaj dobrze nagłówek to może zrozumiesz ;) ale powtarzam... MOŻE ;)

Gość jeszcze dlugo poczekasz
w tytule ''ostra'' strzalo masz---> (!!! !!!) , a to jest oznaka bezradnosci I bezsilnosci =twoj obecny stan :d=problem z kutasem, nawiasem ponoc przykrotkim :d ide z tego jea b.anego padolka