Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gins

jak najlepiej przygotować się do pierwszego razu?

Polecane posty

Gość gins

chodzi mi o przygotowanie zewnętrzne. czyli wygląd itd. pragnę przeżyć ze swoim chłopakiem pierwszy raz, jesteśmy ze sobą już od kilku lat (prawie 3), mimo, że ja mam dopiero lat 16. chcę jak najlepiej przygotować się do tego. zwłaszcza, że ja nie będę pierwszą mojego chłopaka i boję się, że przez to będzie oczekiwał abym był równie dobra, pod każdym względem, jak moje poprzedniczki. wiem, że za chwilę pojawią się komentarze typu "umyj się", dlatego uprzedzam je. myję się. używam też płynu do higieny intymnej, alby czuć się świeżo i nie mieć żadnych niespodzianek. jak już jestem przy tym, mam do was pytanie, czego najlepiej użyć do depilacji okolic intymnych? chodzi mi bardziej o coś co mogę wykonać w domu. kolejne pytanie mam do ubioru, a właściwie bielizny. co byście poleciły? będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.

Gość kłaki w nosiem
lewatywa dopochwowa i doodbytnicza dwukrotnie!

Gość gins
o tak. dziękuję. o taką odpowiedź właśnie mi chodziło. gratuluję.

Gość Specjalista220
Do depilacji okolic intymnych użyj kremu do depilacji Veet. Jest to bardzo delikatny preparat. Na spotkanie weź ze sobą odświeżające chusteczki - przydatne w każdej sytuacji. Przede wszystkim przygotuj się psychicznie, pamiętaj, że pierwszy raz pozostanie zawsze tym pięknym pierwszym razem. Więc mimo wszystko się nie stresuj. Nie wszystko za pierwszym razem udaje nam się idealnie. Możesz założyć pończochy oraz jakiś delikatny biustonosz i figi. POZDRAWIAM.