Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malypenismeza

penis mojego meza jest maly. Pomocy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ok s艂aba jestem jak urazi艂am Przepraszam ,, przy najmniej nie obra偶am ania to tyle w temacie powodzenia mi艂ej zabawy nie jestem na Twoim poziomie i dla tego zmywam si臋 z tego kafe pa Ale偶 ja Ci臋 nie zatrzymuj臋 kobieto le膰, le膰 :-P Faktycznie na moim poziomie nie jeste艣 dziewczynko....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
KinkyGuy dzi艣 O ja... my艣la艂em, 偶e ja jestem lekko pokr臋cony, ale Wasz rytua艂 sikania naprawd臋 zrobi艂 na mnie wra偶enie. Wielu facet贸w patrzy na jednego sikaj膮cego, czy to jako艣 po kolei jest? Klimat t臋gi - mo偶e sam kiedy艣 spr贸buj臋, bo kr臋c膮 mnie r贸偶ne dziwne tematy. Rozmawia z tym co sika a jak rozmawia to i patrzy :-P To wyraz szacunku do osoby z kt贸r膮 si臋 rozmawia. A jak si臋 rozmawia z wi臋kszej odleg艂o艣ci to wida膰 ca艂膮 sylwetk臋, jak stoisz z boku to wida膰..... To o czym tu piszemy i nie potrafisz tego poj膮膰... Problemy ze wzrokiem? Okulista si臋 k艂ania, tak tak wybiegi osobiste i sprawy zdrowotne i takie tam z braku argument贸w tak musisz napisa膰. A nie patrzy bo sika. Po raz kolejny problem z czytaniem... Co艣 Ci臋 strasznie te penisy interesuj膮 :-P:-P Mnie nie koniecznie, temat penis贸w uwa偶am za zako艅czony. Penis贸w moich koleg贸w oczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w og贸le nie zawsze musi by膰 stosunek. Ale szacunek, mi艂o艣膰, ekscytacja, dotyk. Czasami mo偶esz uprawia膰 cyberseks. Masturbowa膰 si臋 obserwuj膮c ukochanego na ekranie jak on te偶 to robi gdzie艣 z dala od ciebie ale je艣li jest ekscytacja mi艂o艣膰, fascynacja to czujesz orgazm i on te偶 i jeste艣cie zaspokojeni. Czasami partner jest blisko fizycznie ale uczuciowo i emocjonalnie tak daleko, 偶e w艂a艣ciwie wolisz aby sko艅czy艂 jak najszybciej bo ca艂y ten akt jest smutny i nieprzyjemny a o orgazmie nawet nie marzysz. Wszystko jest w duszy i w g艂owie ... to najwa偶niejsze.

Udost臋pnij ten post

"Ale on ma ma艂ego pindola nie tylko mi臋dzy nogami ale tak偶e w g艂owie." 艢wietne zdanie! Doskonale oddaje sedno Twojego problemu. "Rozmawia z tym co sika a jak rozmawia to i patrzy jezyk.gif To wyraz szacunku do osoby z kt贸r膮 si臋 rozmawia." Dobre! Bardzo dobre! Wyrazem szacunku jest rozmowa w trakcie sikania? Czy patrzenie na fiuta sikaj膮cego? Omg, tym razem naprawd臋 si臋 ubawi艂em:) A mojego zainteresowania penisami wcale nie ukrywam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego nie rozumiesz 偶e facet hetero jak rozmawia z koleg膮 to go jego penis nie podnieca i rozmowa z kolegami nie jest niczym kr臋puj膮cym. Tym bardziej je艣li rozm贸wca akurat jest przy pisuarze i prowadzi z nami dyskusj臋,rozumiem 偶e mamy si臋 odwr贸ci膰 do 艣ciany :-P Oj dziecko bawisz mnie :-) A oddawanie moczu nie jest kr臋puj膮ce przy kolegach kt贸rych si臋 zna od ma艂ego... Dla Ciebie to nie poj臋te bo jeste艣 gejem i musisz si臋 ukrywa膰 ze swoj膮 orientacj膮. Tym bardziej musisz uwa偶a膰 by kto艣 co艣 sobie nie pomy艣la艂. Ja nie musz臋 :-) Nie musz臋 r贸wnie偶 przerywa膰 rozmowy tylko dlatego 偶e sikam, rozmawiam dalej i nie widz臋 w tym nic dziwnego. Dla mnie to Ty jeste艣 艣mieszny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra koniec z sikaniem bo z艂oty deszcz r贸wnie偶 mnie nie interesuje jak ta sama p艂e膰 :-P Pytanie do kobiet, dlaczego wychodzicie za m膮偶 je艣li wam m臋偶czyzna nie odpowiada w 艂贸偶ku? Potem p艂acz i lament mi臋dzy innymi na kafe. Siebie oszukujecie jak i waszych m臋偶czyzn.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wracaj膮c do tematu czy mniej urodziwa kobieta ma prawo wymaga膰.. Tak ma prawo jedno ale :-) Je艣li b臋dzie mia艂a zbyt wysokie wymagania to mo偶e sobie tak wymaga膰 a偶 do 艣mierci :-P Ma prawo mie膰 wysokie wymagania owszem nikt jej tego nie zabroni. Jednak ma艂o widuje par gdzie jeden z partner贸w jest zdecydowanie mniej atrakcyjny. To s膮 wyj膮tki od regu艂y. Mniej atrakcyjna osoba jednak powinna wa偶y膰 swoje wymagania, trzeba mierzy膰 si艂y na zamiary :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kasa pozycja i wygodne 偶ycie. No i wiem, 偶e ,mnie nie zdradzi. Tylko ja znam jego s艂odk膮 tajemnic臋. Co to by艂oby gdyby ca艂a firma wiedzia艂a, 偶e jest wybrakowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acordeon
Wybrakowany?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To same w zasadzie gotujecie sobie taki los. Czyli 艣wiadomie w to wesz艂a艣. Ka偶dy cz艂owiek przyci艣ni臋ty do 艣ciany mo偶e by膰 nieobliczalny wtedy jego wstyd mo偶e nie wystarczy膰. To czy Ci臋 nie zdradzi to ju偶 sprawa dyskusyjna. Pozycja zawodowa, status materialny dzia艂aj膮 na niekt贸re kobiety jak afrodyzjak :-) Jakie to szcz臋艣cie 偶e nie posiadam tego :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li kobieta wi膮偶e si臋 z m臋偶czyzn膮 kt贸rego nie kocha jest to tak zwana ;prostytucja ma艂偶e艅ska; Kobieta wiedzie wygodne 偶ycie u boku m臋偶czyzny kt贸ry zapewnia jej wszelkie dobra. Jest to coraz bardziej powszechne zjawisko. Ja takich kobiet kt贸re potem narzekaj膮 ani troch臋 nie 偶a艂uj臋. To g艂upie sko艅czone puste pin,, d...y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 22:51 Zastanawiam si臋 kto bardziej jest wybrakowany :-) Kobiety kt贸re udowadniaj膮 brak rozumu Czy m臋偶czyzna bo kobiecie nie odpowiada. Widzia艂y ga艂y co bra艂y jak kasa najwa偶niejsza dla takiej jest to niech potem nie narzeka 偶e jest g艂upia i zwyczajnie t臋pa. Ma czelno艣膰 jeszcze wymaga膰 a won babo do roboty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to troch臋 s艂贸w specjalisty: "Zbigniew Lew Starowicz: Prostytucja ma艂偶e艅ska oznacza, 偶e kobieta zwi膮za艂a si臋 z m臋偶czyzn膮, kt贸rego nie kocha艂a, nie poci膮ga艂 jej fizycznie, ale zapewni艂 jej standard finansowy, wyrwanie si臋 z domu rodzinnego i seks dla niej jest obowi膮zkiem i potrzeb膮 utrzymania przy sobie m臋偶a. Z seksu nie ma 偶adnej satysfakcji. Bardziej prymitywna forma tej prostytucji to np. oddawanie si臋 m臋偶owi za prezent, pieni膮dze itp."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Penis twojego m臋偶a jest ma艂y? Kretynko tw贸j rozum jest jeszcze mniejszy. Szkoda tylko faceta. A ty autorko tematu jeste艣 zerem, nie masz prawa narzeka膰 bo sama sobie takiego faceta wzi臋艂a艣. Teraz p艂acz, cholera jak jeste艣 g艂upia to p艂acz. Poszukaj sobie zoo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to troch臋 s艂贸w specjalisty: "Zbigniew Lew Starowicz: Prostytucja ma艂偶e艅ska oznacza, 偶e kobieta zwi膮za艂a si臋 z m臋偶czyzn膮, kt贸rego nie kocha艂a, nie poci膮ga艂 jej fizycznie, ale zapewni艂 jej standard xxx nie do ko艅ca tak jest. Obiecywa艂, 偶e b臋dzie inaczej - pieszczoty, czu艂o艣膰, 偶e b臋dzie mnie zaspokaja艂 oralnie, inaczej, 偶e zadba o moje zadowolenie. Uwierzy艂am, 偶e tak b臋dzie. A jest tak, 偶e po minucie spuszcza si臋 i traci mn膮 zainteresowanie. Pocz膮tkowo si臋 troch臋 stara艂. Ale potem okaza艂o si臋, 偶e to by艂a taka fasada przed 艣lubem. Penis jest faktycznie maciupci ale przy takim seksie nawet gdyby by艂 wi臋kszy to te偶 nic nie by艂o. Nie wiedzia艂am, 偶e jest a偶 tak zapatrzony w siebie a jednocze艣nie ma takie kompleksy. Wydawa艂 si臋 inny a ja fakt, mia艂am d艂ugi i potrzebowa艂am pomocy i uleg艂am ale nie s膮dzi艂am, 偶e b臋dzie to uk艂ad czy jak twierdzisz prostytucja ma艂偶e艅ska. Zawsze mo偶na wierzy膰, 偶e jednak jest w tym troch臋 mi艂o艣ci. Ale teraz wiem, 偶e nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dw贸ch prawiczk贸w si臋 dobra艂o do tematu i gadaj膮 o ku艣kach... m臋偶czyzna zaczyna si臋 od 18cm/15cm, c***y z mniejszymi powinny by膰 wykastrowane, ani to przyjemno艣膰 z takim w 艂贸偶ku ani nic, po co takie stworzenia. Nie dziwcie si臋, 偶e sobie wolimy facet贸w bzykn膮膰 na boku czy do klubu na numerki chodzi膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 dw贸ch prawiczk贸w si臋 dobra艂o do tematu i gadaj膮 o ku艣kach... m臋偶czyzna zaczyna si臋 od 18cm/15cm, c***y z mniejszymi powinny by膰 wykastrowane, ani to przyjemno艣膰 z takim w 艂贸偶ku ani nic, po co takie stworzenia. Nie dziwcie si臋, 偶e sobie wolimy facet贸w bzykn膮膰 na boku czy do klubu na numerki chodzi膰 oczko.gif O dzi臋kuj臋 za ten wpis, w艂a艣nie o takich t臋pych osobach pisa艂em jak autorka czy autor tego wpisu. A偶 na kilometr czu膰 偶e masz nieudane 偶ycie pe艂ne pora偶ek :-) Jedynie co takiej miernocie zosta艂o to pisanie takich bredni na necie... To Ty t臋pa osobo musisz z tym 偶y膰, ha ha ha:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 dw贸ch prawiczk贸w si臋 dobra艂o do tematu i gadaj膮 o ku艣kach... m臋偶czyzna zaczyna si臋 od 18cm/15cm, c***y z mniejszymi powinny by膰 wykastrowane, ani to przyjemno艣膰 z takim w 艂贸偶ku ani nic, po co takie stworzenia. Nie dziwcie si臋, 偶e sobie wolimy facet贸w bzykn膮膰 na boku czy do klubu na numerki chodzi膰 oczko.gif Jak mi przykro 偶e z twoj膮 szerok膮 rozwalon膮 szpar膮 zosta艂y wizyty w zoo na seks. Pozdrowienia dla os艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 2:23 Jeste艣 tylko nic nie wartym workiem na sperm臋. Jakie to szcz臋艣cie 偶e nie mam 18cm na 15 i nie jestem interesuj膮cy dla takich pustak贸w. Nast臋pna co polecia艂a na kas臋 i pozycj臋 i roocha si臋 na boku bo jej 藕le.. Jeste艣 zerem bo oszukujesz faceta je艣li go oczywi艣cie posiadasz... Cho膰 co艣 czuj臋 偶e Ty nikogo nie masz bo nie ma ch臋tnych st膮d ta frustracja. A mo偶e jeste艣 facet z wi臋ksz膮 pa艂k膮 i jedyne co ci 偶ycie da艂o to k****a.. A tak to same pora偶ki... Tu wylewasz swoje gorzkie 偶ale. Tak czy inaczej napewno trafi艂em. Ssij pa艂k臋 niemytom... Ha ha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
. Nie dziwcie si臋, 偶e sobie wolimy facet贸w bzykn膮膰 na boku czy do klubu na numerki chodzi膰 oczko.gif Wypowiadanie si臋 za wszystkie kobiety jest nieuprawnione nie ka偶da szlaja si臋 po dyskotekach czy klubach i daje doopy. Oczywi艣cie tak robi cze艣膰 kobiet ale to patologia w mniejszo艣ci. Cz臋sto pijane pod wp艂ywem narkotyk贸w trafiaj膮 na podobnych siebie m臋偶czyzn. A wi臋c trafi sw贸j na swojego. Osobi艣cie je偶eli o mnie chodzi to dziennie mo偶esz mie膰 innego faceta twoje cia艂o twoje choroby weneryczne ;-) Co robi patologia i z kim to wasza sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeci臋tny kootas ma oko艂o 14cm a wy tu piszecie o 18 co wy jeleniej na rykowisku jeste艣cie facet opr贸cz kootas ma j臋zyk i palce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Powiesz mi, 偶e swoj pierwszy raz robi艂as w wieku 25+ lat? i 偶e pewnie mia艂a艣 jednego partnera, tak? Typowa laska, kt贸ra chce si臋 wybieli膰 i by膰 ksi臋偶niczk膮 i oh ah trudno dost臋pn膮 szanuj膮c膮 si臋 kobiet膮 ;) A co do reszty prawiczk贸w z tego forum to co, macie b贸l d**y bo macie mniejszego? Mo偶e jakiej艣 taki przypasujcie, luzujcie. To, 偶e wi臋kszo艣膰 lasek preferuje wi臋ksze, bo chce te偶 czu膰 co艣, chcemy wiecej pozycji obada膰 ni偶 tylko te wasze 2 偶a艂osne oklepane. Jakby tutaj laski Wam si臋 uk艂ada艂y w kolejce po seks, to ka偶dy pewnie by ****a艂 ka偶d膮 jak popadnie i to by by艂o fair? jak my sobie pobzykamy z innymi, potestujemy, posprawdzamy jak to z innym, jakie techniki, jakie pozycje itd to od razu 偶e d****** 偶e mamy studnie bez dna itd.? dlatego na tym forum s膮 albo stare i t臋pe laski albo prawiczki kt贸re maj膮 ma艂ego fifolka i laski go艂ej nie widzieli na 偶ywo. Zauwa偶, 偶e normalni ludzie czy to faceci czy kobiety to nie maj膮 czasu na u偶eranie si臋 z takimi glonojadami. Nie odpisujcie ju偶 mi, bo szkoda mi czasu na to forum, piszcie mi臋dzy sob膮 dalej. Ja tylko da艂am swoj膮 opinie i jak to jest na prawd臋, a to 偶e panie lubi膮 siebie wybiela膰 i zgrywaj膮 czy艣ciutkie panny to s艂uchajcie tych, zreszt膮 nie siedzia艂y by tu takie. Mi艂ej zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 10:55 Nast臋pna t臋pa idiotka kt贸ra wie co ka偶da kobieta my艣li i wypowiada si臋 za wszystkie kobiety. No niestety moja droga taka jest prawda s膮 r贸偶ne penisy i s膮 r贸偶ne pochwy. To co Ty wolisz jako艣 ma艂o mnie interesuje. Nie ka偶da traci dziewictwo w wieku 14 lat pod wp艂ywem :-) A ilo艣膰 k***s贸w kt贸re mia艂a艣 w sobie nie 艣wiadczy o du偶ym do艣wiadczeniu. Jeste艣 偶a艂osna tyle w temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acordeon
Podobno nie liczy si臋 rozmiar ....tylko sztuka pi.....ale? o gustach i preferencjach nie dyskutuje si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 go艣膰 dzi艣 Powiesz mi, 偶e swoj pierwszy raz robi艂as w wieku 25+ lat? i 偶e pewnie mia艂a艣 jednego partnera, tak? Typowa laska, kt贸ra chce si臋 wybieli膰 i by膰 ksi臋偶niczk膮 i oh ah trudno dost臋pn膮 szanuj膮c膮 si臋 kobiet膮 oczko.gif A co do reszty prawiczk贸w z tego forum to co, macie b贸l d**y bo macie mniejszego? Mo偶e jakiej艣 taki przypasujcie, luzujcie. To, 偶e wi臋kszo艣膰 lasek preferuje wi臋ksze, bo chce te偶 czu膰 co艣, chcemy wiecej pozycji obada膰 ni偶 tylko te wasze 2 偶a艂osne oklepane. Jakby tutaj laski Wam si臋 uk艂ada艂y w kolejce po seks, to ka偶dy pewnie by ****a艂 ka偶d膮 jak popadnie i to by by艂o fair? jak my sobie pobzykamy z innymi, potestujemy, posprawdzamy jak to z innym, jakie techniki, jakie pozycje itd to od razu 偶e d****** 偶e mamy studnie bez dna itd.? dlatego na tym forum s膮 albo stare i t臋pe laski albo prawiczki kt贸re maj膮 ma艂ego fifolka i laski go艂ej nie widzieli na 偶ywo. Zauwa偶, 偶e normalni ludzie czy to faceci czy kobiety to nie maj膮 czasu na u偶eranie si臋 z takimi glonojadami. Nie odpisujcie ju偶 mi, bo szkoda mi czasu na to forum, piszcie mi臋dzy sob膮 dalej. Ja tylko da艂am swoj膮 opinie i jak to jest na prawd臋, a to 偶e panie lubi膮 siebie wybiela膰 i zgrywaj膮 czy艣ciutkie panny to s艂uchajcie tych, zreszt膮 nie siedzia艂y by tu takie. Mi艂ej zabawy O nast臋pna z luzami pochwy :-)) Tak tak jeste艣 ciasna, wierz臋 na s艂owo, moja droga nawet kto艣 z wi臋kszym k********.e.m woli te z ciasn膮 pochw膮 i to jest z艂a wiadomo艣膰 dla ciebie maszkaro. A nie ka偶da dawa艂a doopy na lewo i prawo jak Ty, wi臋c nie oceniaj wszystkich kobiet po sobie:-) Niestety nie ka偶da ma luzy o to Ciebie boli, a Tw贸j cellulit nie zniknie a dupa t艂usta nie zaleje ale zawsze mo偶esz na kafe popisa膰 jaka jeste艣 pi臋kna, powa偶na no i ciasna chocia偶 mo偶e i jeste艣 ciasna w rozumie hi hi jak mi przykro - :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zauwa偶, 偶e normalni ludzie czy to faceci czy kobiety to nie maj膮 czasu na u偶eranie si臋 z takimi glonojadami. Nie odpisujcie ju偶 mi, bo szkoda mi czasu na to forum, piszcie mi臋dzy sob膮 dalej. Ja tylko da艂am swoj膮 opinie i jak to jest na prawd臋, a to 偶e panie lubi膮 siebie wybiela膰 i zgrywaj膮 czy艣ciutkie panny to s艂uchajcie tych, zreszt膮 nie siedzia艂y by tu takie. Mi艂ej zabawy Tak Ty jeste艣 ta normalna a wpad艂a艣 tu przypadkiem. Normalna kobieta nie wali si臋 bez opami臋tania tylko ladacznce tak robi膮 kt贸rych normalny facet unika. Jeste艣 tylko dobra na szybki numerek w byle jakiej dyskotece nic poza tym. Takich kobiet nie bierze si臋 za 偶on臋. Wi臋c pozostaje patologia z dyskoteki. Je艣li o mnie chodzi mo偶esz siada膰 na 25 cm penisie o obwodzie 18 cm. Twoja studnia Twoja sprawa kobieto z patologii.

Udost臋pnij ten post

Ju偶 wiem! To chyba kwestia zazdro艣ci, 偶e s膮 kobiety, kt贸re mog膮 si臋 cieszy膰 z seksu i dzieli膰 tym z wieloma m臋偶czyznami. No i oczywi艣cie strachu, 偶e jak kobiety b臋d膮 bardziej 艣wiadome i wyzwolone, to nie b臋d膮 musia艂y czu膰 si臋 w艂asno艣ci膮 dupka z ma艂ym k***sikiem i zerow膮 inwencj膮 w seksie. 呕e mo偶e wtedy poszukaj膮 sobie kogo艣, kto w tym jednym z najwa偶niejszych obszar贸w 偶ycia sprawdzi si臋 lepiej? Niczym innym nie potrafi臋 sobie wyt艂umaczy膰 tego ujadania kundelk贸w i tej straszliwej paniki. Naprawd臋 tak jeste艣cie niepewni siebie, 偶e jak jedna czy druga kobieta m贸wi, 偶e woli wi臋ksze ni偶 macie, to zaczynacie j膮 wyzywa膰? A nawet je艣li nie m贸wi prawdy i chce si臋 z Wami tylko podra偶ni膰, to co z tego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Powiesz mi, 偶e swoj pierwszy raz robi艂as w wieku 25+ lat? i 偶e pewnie mia艂a艣 jednego partnera, tak? Typowa laska, kt贸ra chce si臋 wybieli膰 i by膰 ksi臋偶niczk膮 i oh ah trudno dost臋pn膮 szanuj膮c膮 si臋 kobiet膮 oczko.gif A co do reszty prawiczk贸w z tego forum to co, macie b贸l d**y bo macie mniejszego? Mo偶e jakiej艣 taki przypasujcie, luzujcie. To, 偶e wi臋kszo艣膰 lasek preferuje wi臋ksze, bo chce te偶 czu膰 co艣, chcemy wiecej pozycji obada膰 ni偶 tylko te wasze 2 偶a艂osne oklepane. Jakby tutaj laski Wam si臋 uk艂ada艂y w kolejce po seks, to ka偶dy pewnie by ****a艂 ka偶d膮 jak popadnie i to by by艂o fair? jak my sobie pobzykamy z innymi, potestujemy, posprawdzamy jak to z innym, jakie techniki, jakie pozycje itd to od razu 偶e d****** 偶e mamy studnie bez dna itd.? dlatego na tym forum s膮 albo stare i t臋pe laski albo prawiczki kt贸re maj膮 ma艂ego fifolka i laski go艂ej nie widzieli na 偶ywo. Zauwa偶, 偶e normalni ludzie czy to faceci czy kobiety to nie maj膮 czasu na u偶eranie si臋 z takimi glonojadami. Nie odpisujcie ju偶 mi, bo szkoda mi czasu na to forum, piszcie mi臋dzy sob膮 dalej. Ja tylko da艂am swoj膮 opinie i jak to jest na prawd臋, a to 偶e panie lubi膮 siebie wybiela膰 i zgrywaj膮 czy艣ciutkie panny to s艂uchajcie tych, zreszt膮 nie siedzia艂y by tu takie. Mi艂ej zabawy --O mamy tu pani膮 ekspert od m臋skich penis贸w jak i pani膮 psycholog w jednym kt贸ra wie lepiej co ka偶da kobieta my艣li i pragnie. Jestem m臋偶czyzn膮 i nie pokusi艂 bym si臋 o stwierdzenie 偶e wiem co ka偶dy m臋偶czyzna my艣li i pragnie. Ale skoro ty wiesz lepiej co ka偶da kobieta pragnie... :-P Mo偶e zmie艅 dilera i prochy we藕 inne :-) A te prymitywne wywody o wieku inicjacji seksualnej to dopiero pora偶ka, wielu ludzi rozpoczyna 偶ycie seksualne nawet p贸藕niej ni偶 25 rok 偶ycia. Jest to jak najbardziej ok,cz艂owiek jest bardziej dojrza艂y i podejmuje trafniejsze przemy艣lane decyzje. Ilo艣膰 partner贸w nie koniecznie przedk艂ada si臋 na do艣wiadczenie i jako艣膰 w seksie. Ale sk膮d Ty g艂upia kobieto mo偶esz o tym wiedzie膰. Tak jeste艣 ciasna? A sk膮d to wiesz? Powiedzia艂 to facet kt贸ry ci臋 wali艂? Przecie偶 gdyby powiedzia艂 prawd臋 偶e masz luzy to by nie by艂o seksu, wi臋c ka偶dy Ci powie 偶e jeste艣 super laska i ciasna bo ma z tego t臋pa babo seks :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 13:07 Dziecko wi臋kszo艣膰 kobiet nie marzy o wielu kochankach tylko o jednym m臋偶czy藕nie z kt贸rym za艂o偶膮 rodzin臋. O m臋偶czy藕nie kt贸ry b臋dzie je kocha艂. Ty tu piszesz o pewnej cz臋艣ci kobiet to jest patologia kt贸ra jest w ka偶dym spo艂ecze艅stwie. Wi臋c nikt tu nikomu nie zazdro艣ci tylko u艣wiadamia 偶e nie ka偶da kobieta ma ochot臋 na rozwi膮z艂e 偶ycie. A Ty dzieciaku jeste艣 ma艂o dojrza艂y, 偶ycie nie opiera si臋 tylko na seksie. Osoby kt贸re my艣l膮 ca艂y czas o seksie s膮 tak naprawd臋 nieszcz臋艣liwe to choroba. Takie osoby je艣li maj膮 rodziny to prowadz膮 podw贸jne 偶ycie. Na kafe pe艂no tej patologii. Bez odbioru dziecko.

Udost臋pnij ten post