Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaciata szyja

panie z solarium

Polecane posty

Gość łaciata szyja

cześć, mam problem i proszę o pomoc opalalam się dziś na solarium, posmarowałam się kosmetykiem marki soleo no i zaraz po wyjściu zauważyłamrązową plame na szyji, wyglada na to ze to po tym preparacie, może któraś z was wie czy to mi samo zejdzie?i kiedy? mam zrobic piling, czy iść na solarium jeszcze raz żby wyrównac? proszę o pomoc :(

Gość łaciata szyja
bardzo proszę o odzew

Gość ewwgwgg
nic nie rownaj! zrob peeleing ale dopiero po 48h skora musi sie zregenerowac wiec jej nie katuj,poza tym dopiero po tym czasie zluszczysz martwy naskorek z "krzywa" opalenizna nasteonym razem wez cos bez bronzera to dziwne co piszesz bo soleo raczej nie zawodzi pod tym wzgledem, musislam naprawde zle zaaplikowac kosmetyk

Gość łaciata szyja
a to mozliwe że natrysk mi skurę w tym miejscu zmoczył, bo cos nierówno działał i tak to wyszło? ta plama jest na szyji i ma ielkośc jabłka, maakra jakaś, wziełam ten czarny kolor soleo, najmocniejszy a do solarium chodze już od lat i umiem aplikować jestem w głębokim szoku i z wielka brązowa plamą, boze jak ja do pracy pujde

Gość łaciata szyja
przepraszam za błędy ortograficzne

Gość lamueritaaa
ja głównie dlatego nie chodzę na solarium... może to jakieś uczulenie albo jakaś miejscowa reakcja...

Gość łaciata szyja
myślę że to po tym preparacie, czy ktoś moze mi cos jeszcze radzić?? może ktos też tak miał?

Gość łaciata szyja
kochane pomocy, napiszcie jeśli mialyscie podobne problemy