Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arive derci roma

Czy młoda osoba ma czego szukać na tym forum

Polecane posty

Gość arive derci roma

Mam 16 lat, 8 czerwca skończę 17 lat:P czy mam czego szukać na tym forum, nie powiem trochę nudno tu się robiło, najlepszy okres kafeteri według mnie to święta nie te a poprzednie, fajne tematy ludzie zakładali, w te nic ciekawego, myślę nad odejściem nie to że chce zwrócić na siebie uwagę ale tu naprawdę panuje dziwna atmosfera

Gość arive derci roma
Aha święta wigilijne, to jedyne wg mnie święta, może dlatego że jestem ateista? Jedyne co mi dała kafe to że umiem pisać, ortografie mam w małym palcu, najlepszy wynik pod względem ortografi w klasie :) to jest chyba mój ostatni temat, sporo z nich to prowo liczone w setkach :D

Gość arive derci roma
Ja mam dopiero 16lat, to wy zakładajcie tematy, to was doświadcza życie ja dzięki wam staram się do niego przygotować

Gość arive derci roma
Nie mówię że przynudzacie chodziło mi o monotonie, codzień nowe tematy prawika (nie wieżę w jego prawictwo- to projekt) i tego pawelo, fiel i jenni nudni są, naprawdę, na początku byli śmieszni, teraz się już wypalili. Jestem na kafe od 2 lat, chyba ok w październiku rocznica

Gość arive derci roma
Wierze* lol ja tu o ortografi a tu taki byk :) wiem też że wam tu przeszkadzam, że niby jestem gimbusem, może i prawda dlatego tylko dziś został ujawniony mój wiek :)

Gość arive derci roma
nie powiem zawarłam tu ciekawe znajomości, spałam z Masterem, z Leviatanem prawie bo mu nie stanął:(

Gość arive derci roma
No i nigdy nie zapomnę tych podszywów :D wiem że te "genialne" pisała ta sama osoba, gratuluję i współczuje bo komu by się chciało się podszywac :D

Gość arive derci roma
No i nigdy nie zapomnę tych podszywów :D wiem że te "genialne" pisała ta sama osoba, gratuluję i współczuje bo komu by się chciało się podszywac :D