Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliiiiiannaaa

Jakie macie relacje ze swoim rodzenstewm?

Polecane posty

Gość liliiiiiannaaa

Ja mam siostre i mimo ze blisko siebie mieezkamyu nasz kontakt jest bardzo slaby. Nie odwiedzamy sie- jesli juz to rzadko. Jedynie moja cork ajak i jej lubia sie bardzo i jak jest na podworku to razem sie bawia. A ja nawet z siostra nie mamy o czym rozmawiac. A jak to u was wyglada?

Gość jedna z sióstr
Mam dwie siostry i wszystkie mamy ze sobą bardzo dobry kontakt. Z jedną mieszkam- ma 19 lat i jeszcze chodzi do szkoły średniej. Mieszkamy razem, bo ode mnie ma lepszy dojazd do szkoły, czasem odrabiam za nią prace domowe a ona pomaga mi w wychowaniu córki (jestem samotną matką). Moja druga siostra mieszka we Włoszech i też często rozmawiamy. Jak ma jakis problem zawsze do mnie dzwoni, a za dwa miesiące wszystkie 3 (ja, młodsza siostra i moja córka) jedziemy do niej na całe wakacje. Nie wyobrażam sobie życia bez sióstr, wiem, że zawsze mogę na nie liczyć i za obie oddałabym życie. Oddałabym, bo wiem, że gdyby mnie nie było obie zaopiekowałyby się moją córką jak swoją. Często dziwię się jak można mieć słaby kontakt z rodzeństwem. My jesteśmy ze sobą bardzo blisko.

Gość liliiiiiannaaa
widoicznie wynioslam tak z domu.

Gość sister twister
z bratem nie rozmawiałam od 7 lat wcześniej byliśmy bardzo zżyci tęsknię...