Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 23.08.1990

co byście zrobili na moim miejscu ???????????????????

Polecane posty

Gość Monika 23.08.1990

otóż jestem z moim chłopakiem już 3 lata i moim zdaniem to nie ma już najmniejszego sensu a on nie może togo zrozumieć i ciągle mnie gnębi grozi mi i mojej rodzinie mam go dość jest ode mnie sporo starszy ma 30 lat ja nie wiem co mam zrobić jak mam się go pozbyć , przez ostatni rok bycie z nim to jest koszmar ciągłe awantury , jego chorobliwa zazdrość a także jego agresja mam już dość przez jego ostatnią awanturę wylądowałam w szpitalu nie chcę już z nim być ostatni także poznałam fajnego chłopaka ale pewnie nic z tego nie będzie bo nie mogę się pozbyć teraźniejszego mieszkam z nim u niego już próbowałam się wyprowadzić ale za każdym razem zmusza mnie żebym została ja już nie mam siły do niego co zrobić

Powiadom policję, zabierz rzeczy, a gdy zacznie Cię nachodzić i grozić złóż skargę ;)

Gość Monika 23.08.1990
była już raz na policji tyle że on mu nic nie zrobił stwierdzili że nie ma powodu by go sprawdzić czy cokolwiek ponieważ nie mam dowodów na to że mi groził

Gość qwertyuuuuu
uciekaj zostaw go i sie nie przejmuj

Gość jak będziesz sama
to pakuj swoje rzeczy i znikaj. Zanim zmusi cię do zostania. Albo powiedz o tym komuś (rodzinie?) żeby pomogli ci zabrać rzeczy. Od faceta lepiej uciekaj.

Gość Monika 23.08.1990
tylko to nic nie da już tak robiłam on przyłazi i robi sceny moja rodzina wie że on się tak zachowuje