Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka78

on nie ma ochoty nawet na loda

Polecane posty

Gość desperatka78

Moj facet od pewnego czasu nie namawia do sexu,gdybym ja nie zadziałała to nie kochalibyśmy się z półtora tygodna.A to film albo program na discovery,a potem to jest już spiący,a ja czekam.Po czym zasypia w pięć minut i straszliwie chrapie ,a ja wkurzona siedzę do 3 lub 4 raro i wymyślam sobie czemu , czasem sama muszę zrobić sobie dobrez bo taką mam ochotę.Dziwi mnie to,że nawet nie prosi o loda ani nie ogląda filmików na retubie ,a wcześniej ogladał codziennie.Dodam,że codziennie wieczorem wypija około pięciu piw czasem więcej.Panowie może Wy mi powiecie o co chodzi!!!

Gość desperatka78
Czy to, że mam lekką nadwagę i jak idę to trzęsie się ziemia, może mieć wpływ na jego zachowanie? :classic_cool:

Gość desperatka78
w sumie to wiecej ja prowokowałam,ale nigdy mnie nie zbył zmęczęniem,dodam ,że jesteśmy ze sobą od 3 lat i mieszkamy razem ponad dwóch.Ja mam 34 lata a on 41

Wole żeby oryginalna desperatka się wypowiedziała nie podszyw :). Mam tu już pewne przemyślenia które chce zweryfikować

Gość widz 111
po 1) Discovery to bardzo ciekawy program. po 2) Kobity w zwiazku po czasie nudza sie facetom. Taka prawda. Ludzie w ogóle nie są istotami monogamicznymi, jak twierdzi pewien znany seksuolog (nie podam nazwiska, bo moze jednak zle pamietam :classic_cool: po 3) moze juz przekroczył 33-35 - juz kilka razy słyszalem ze popęd spada po tych latach. ot, lajf. ;)

Gość widz 111
powyzszy widz 111 to mój podszyw i prosze go nie brac powaznie. mówie zupełnie serio. ... ;)

Gość desperatka78
do osoby ,która sie za mnie podaaje!!! Nie mam nadwagi wręcz przeciwnie ważę 50 kg mam 175 cm wzrostu i jestem długonogą blondynką

Gość widz 111
to znaczy chodzilo mi o tego tam daleko powyzej, bo ten od razu powyzej to ja. :D:D serio

Gość desperatka78
a discovery oglądam razem z nim a zwłaszcza programy o samochodach ,duchach itp

Gość widz 111
Ja nie mam nic przeciwko owłosieniu łonowemu. Jak masz cos przeciwko, to by to wskazywało jednak na 'under 16'. o czym juz mówilismy. :classic_cool:

No niestety skoro do tej pory nie był demonem seksu a lepszą połowę życia ma za sobą to już raczej lepiej nie będzie. A czy przy okazji w twoim wieku hormony nie sprawiają że masz większe potrzeby niż dotąd?

Gość desperatka78
arm chyba orientujesz się kiedy naprawde piszę ja ,więc jak możesz to powiedz co myślisz

Gość desperatka78
a i owszem mogłabym się kochać rano,w południe wieczorem i do tego robić jemu dobrze bo tżmi to sprawia przyjemność

Gość desperatka78
A co ci się w moim wieku nie podoba? Hę? Co, może stara jestem? Hę? A może stara, gruba i włochata? To chciałeś powiedzieć? Wy wszyscy jesteście tacy sami :O Żegnam ozięble :O

Orientuje się i piszę co myślę. A jak często bzykaliście się na początku a jak teraz?

Gość desperatka78
A walisz sobie teraz?

Gość desperatka78
różnie bywało trzy razy w tygodniu,czasem dzień po dniu a potem dwa dni przerwy,w wekeendy tylko nie bo oboje pracujemy wtedy

Gość desperatka78
Oooo... a jak robisz polskie znaki?

Gość desperatka78
wiesz arm szukam co może być przyczyną,czy może go już nie kręce czy to picie jego,bo napewno mnie nie zdradza.Wiem że każda tak mówi ,ale mam pewność zeby to powiedzieć

No to masz lipę. Skoro to z twojej inicjatywy 2-3 razy w tygodniu, a on ma najlepsze już za sobą, to już tylko farmacełtyki zostają. Tylko że musiałoby mu jeszcze zależeć.

Gość widz 112
no ok, tym razem zupelnie szczerze. to co pisałem pod widz 111 jest w zasadzie prawdziwe. taka czasami prawda. Sama zreszta nie napisałas ile ma lat. Moze po prostu sie juz przyzwyczaił do ciebie? pewnie to okrutnie zabrzmi, ale.. róznie bywa.

Gość desperatka78
zastanawiam się jak z nim zacząć rozmowę żeby mu nie sprawić przykrości? Kiedyś sam coś wspomniał ,że by mu się przydało coś żeby mnie bzykać częściej bo wie że ja mam ochotę,ale to raz tak powiedział w trakcie jakiegoś programu o pobudzaniu

Gość misterrr
echh ale Ty masz ochote na dobry sex :)

Gość widz 112
normalnie rozpocząc - a najlepiej w sprzyjających okolicznosciach przyrody ;) czyli w łózku np... albo przy jakiejs pieprznej rozmowie albo co.

Gość desperatka78
widz ale my jesteśmy trzy lata dopiero ze sobą ,nie mamy dzieci a ja jestem od niego młodsza o 7 lat i na serio jestem atrakcyjna do tego jestem wokalistką i wielu facetów się slini na mnie

Napisała 41 od razu kojarzy mi się koleś z serialu 40-latek szału nie ma jak pisałem wcześniej demonem seksu nie był a lata lecą. W dodatku staeia mu wyższe wymagania.

Gość desperatka78
Dzięki temu jestem śliska i błyszcząca a mój facet mnie czasem wyciera żebym nie zostawiała za sobą śladu jak ślimak :classic_cool: