Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaladulasrala

Najwiekszy ból jaki przeżyłyście???

Polecane posty

Gość kpnjknjk
zapalenie trzustki zapalenie otrzewnwej kolka żółciowa w sumie na równi napierdalało😭

Gość Chyba najgorszy był
ból szczęki...Jakiś stan zapalny okołowierzchołkowy zęba, zapuchłam...:O Ból był duuuużo większy(i dłuższy),niż przy dwóch porodach...😭

Gość Ja rodziłam, ale ekspresem
i dla mnie ból na miesiączkę był gorszy niż poród. Przy porodzie to inny rodzaj bólu jest, skurcze bolą podobnie, ale jest to falowe, a przy ciotce skręcanie się z bólu kilka godzin bez przerwy... :O Wolę już rodzić...

Gość najgorszy bol jaki przezylam
to ból uszu przy zapaleniu, nawet 5 ketonali nie pomagało i tak trwało to miesiąc, miałam myśli samobójcze bo nie dało się wytrzymac, serio :( lekarze jebani brali kase a gówno robili a ja wyłam non stop z bólu :o Poza tym nie wiem co to ból zęba, nigdy w życiu mnie nie bolały zęby a np 3 mam fest zepsute i sa do wyrwania (raczej resztki zebów) i w dziecinstwie jak rodzice mieli gdzies moje zęby, ja jako dziecko też to dentysty nigdy nie odwiedzałam. Pierwszy raz byłam u dentysty mając 18 lat :o no ale oprócz tego, że zęby mam krzywe to o dziwo tylko 3 zepsute do wyrwania a tak to tylko jeden był leczony, reszta zdrowa.

Gość najgorszy bol jaki przezylam
a i przy miesiączce też mnie boli jak skurwysyn :o Nie co miesiąc ale co drugi, w pierwszy dzień okresu ale tak mnie boli że słabnę i też ketonal nie pomaga :o

Gość cospodobnego
Atak kamicy nerkowej :O Pech chciał, że jechałam wtedy autobusem i musiałam poprosić o tabletkę bo z bólu prawie zjeżdzałam z fotela Poród dopiero przede mną - będę miała porównanie :P Aha i bolało mnie jeszcze borowanie jedynek - na samo wspomnienie mam dreszcze

Gość Chyba najgorszy był
Mam zadbane zęby, żadnej próchnicy czy ubytków. Ten ból i opuchlizna pochodził od martwego(leczonego kanałowo 4 lata temu) zęba.Wylało się wiadro ropy, zeżarłam paczkę mocnego antybiotyku i dziś idę dziada wyrwać...:O Dentysta proponuje powtórne kanałowe ale ja chcę ten ząb dorwać a potem...młotkiem mu dopierdolę...Poprzysięgłam mu zemstę...

Gość ja tez mialam zadbane zeby
i wlasnie z tego zadbania mialam wyrywany identycznie jak osoba wyzej - chujowe leczenie kanalowe. U dentysty bardzo rzadko cos robie a chodze regularnie, mialam ze dwa borowaniea i wlasnie ten kanal. Nic nie bolalo a kiedys na wczasach rozsadzilo mi doslownie zeba - pekla na pol i buzia zalana ropą. Dentystka tez mowila ze mozna to jeszcze zrobic - kilka lekarstw kilka wizyt ale naprawde nie mialam czasu. wyrywanie gorsze jak dwa porody. Mimo znieczulen rwali mi go jak sadysci

Gość też nie mogę spać
Poród, pobicie, wyrywanie zęba, borowanie zęba bez znieczulenia.

Gość Monika

Okres bardz zle przechodzę , mam niesamowity ból , czasem az nie do wytrzymania. Znajoma poleciła mi abym zapisałam się na zajęcia z osteopatii bo bardzo pomagają. Chodzę na nie już 4 mś i ból praktycznie ustał. Czuje się dużo lepiej. Mogę polecić klinikę Rehaorthopedica w Krakowie

Gość less is more

Skurcz w nodze. 

Gość Wyciskana Ana

Ból ucha i ból zęba