Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawlinksaaaa

od paru dni ciagla sraczka;/!

Polecane posty

Gość lawlinksaaaa

przepraszam, ze tu pisze na ogolnym ale na zdrowiu to prawie nikt nie odpisuje... zaczne od tego ze cale zycie cierpie na jakies dolegliwosci jelitowo-zoladkowe. Od paru lat w ogole mecze sie z nerwica zoladka, mam czeste mdlosci nieuzasadnione medycznie (poza refluksem, ktory nie jest jednoznacznie stw). A odkad wyjechal moj chlopak mam w ogole masakre. Od paru dni (kiedy wiem ze ma dzis przyejchac) mam codziennie biegunke. Nie taka moze ze biegne i nie zdazam do toalety ale zalatwiam sie duzo czesciej i tak.. wiadomo jak. A dzisiaj sama woda juz. Nie wiem czy to na tle nerwowym czy jak? Odzywiam sie niezdrowo i nieregularnie, i z lenistwa i z charakteru pracy... Nie chce lykac jakis tabletek ale myslicie ze to przejdzie samo czy nie? Dodam ze przez te pare dni mialam tez takie bole w jelitach, jak wtedy kiedy sie ma niestrawnosci i gania do toalety, ale te bole ustapily, teraz czuje tylko lekkie krecenie w brzuchu i chce mi sie do toalety po prostu.. ech

Gość kobra_oasis
może grype żołądkową złapałaś? A tak serio to idź do lekarza, niech ci wypisze recepte na debretin ( ten lek reguluje trawienie, m in biegunki czy zaparacia na tle nerwowym). pobierzesz jakiś czas i sie uspokoi - zobaczysz. Ja mam lekkie dolegliwosci przed jakimis waznymi momentami - kiedys egzminy na studiach teraz stresujące sytuacje w pracy. polecam DEBRETIN naprawde pomaga:)

bierz jakis probiotyk i na teraz Laremid a biegunka spowodowana stresem 9chyba)