Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masz Co chcesz

Pilnie szukam Kucharki na komunie

Polecane posty

Gość Masz Co chcesz

Pilnie szukam kucharki na komunie gotowanie dla 30 osób potrawy mogą być przygotowywane na sali również moge przyjechac odebrać ale nie chce zeby to było cateringowe jedzenie tylko chcialabym zeby było to domowe i smaczne polecicie kogos?

Gość dalajkalajka
Ja mam taka znajoma, ale na 30 osób to jej się nie opłaca nawet telefonu odbierać. Teraz co weekend gotuje na komunię na 80-120 osób. 30 to malutko niestety.

Gość to ty nie wiesz co masz
kuźwa wszyscy maja tak dużo ludzi na komunie pozapraszanych, ja mam 15 osób, no tak ale ja zapraszałam tylko najbliższa rodzine

Gość wariatkaaaa
no bez przesady komunie na 100 osób to juz przesada moze jescze orkiestra i woda i bal do rana ! co się dzieje w tej Polsce ! We Wrocławiu na osiedlu gaj znajdziesz 2 dziewczyny one zajmuja sie przygotowaniem komuni pod takim własnie kątem gastronomicznym i robią to naprawde idealnie ja u nich zamawiam zawsze jedzenie na drobne imprezki swoje typu imieniny czy jakies domowe party nie mam czasu na gotowanie a one to robia bardzo tanio i smacznie to jest najważniejsze ! podchodza indywidualnie do kazdego więc polecam ! http://wroclaw.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-inne-uslugi-Oferuje-Tanie-obiady-dla-firm-oraz-osob-prywatnych-W0QQAdIdZ378569766

Gość mischel
ja zamawialam u nich na przyjecie super gotuja i bardzo tanio

Gość kto wie co jutro bedzie?
no jestem dość fajnie zaskoczona te dziewuszki bardzo mało biorą pieniędzy za komunie powiedzialy 400 zł kucharki + 300 zł obsluga wieć jestem zadowolona bo menu zrobily mi świetne porozmawiałam z ludzmi u których gotowały i każdy zachwycony był śmiało polecam