Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erotycko.

kobieta przegrywa gdy pierwsza odsłoni uczucia?

Polecane posty

Gość erotycko.

Cześć chłopaki.. Prosze o pomoc..chociaż wiem że to załosne:( Strasznie sie zakochałam w znajomym ( ja 27on 29), wytrzymałam w oszukiwaniu jego i siebie rok, w końcu nie wytrzymałam i napisałam mu, ze chyba sie zakochałam. Musiałam to z siebie wydusic chociaż zawsze byłam przeciwna takiemu poniżaniu się.Powiedział mi kiedyś, że jestem w jego guście fizycznym,że lubi spędzać ze mną czas ale zabrakło na spCześć chłopaki.. Prosze o pomoc..chociaż wiem że to załosne:( Strasznie sie zakochałam w znajomym ( ja 27on 29), wytrzymałam w oszukiwaniu jego i siebie rok, teraz wybuchłam, napisałam mu, ze chyba sie zakochałam. Musiałam to z siebie wydusic chociaż zawsze byłam przeciwna takiemu poniżaniu się.Powiedział mi kiedyś, że jestem w jego guście fizycznym,że lubi spędzać ze mną czas ale zabrakło na spotkaniach chemii.. Jakiś czas później on dał do zrozumienia, że "spotykamy się zobaczymy co wyniknie". Ja nie dałam nam już później szansy na coś więcej gdyż podpadł mi swoim zachowaniem i wielokrotnie go mocno :zjechałam; za jego charakter i wady Czy warto iść na to spotkanie które sam zaproponował po tym wyznaniu? przyjedzie do mnie 100 km (stać go więc to żadne poświęcenie) i jak się zachować? co mam mu powiedzieć? wstydzę się trochę bo uważam, że to takie poniżające iść na spotkanie do mężczyzny, kiedy on wie już, że ja go kocham, a on mnie nie:( boję się że już jestem na przegranej pozycji Co zrobić, jak się zachować, odpuścić sobie, jeśli nie, to co powiedzieć mu? Z góry dziekuje za rady Z góry dziekuje za rady

Gość erotycko.
*zabrakło na spotkaniach chemii (miało być ) w 1 akapicie na koncu:)

Gość wójekstaryhejk
(jak SMS-em mu miłość wyznajesz to rozwód wyznasz na drugim końcu świata z kochankiem )

Gość Miliana23
niezle ci odbiło z tym smsem

Gość obrys mięśni musi być wyrażnie
"przyjedzie do mnie 100 km (stać go więc to żadne poświęcenie) " lepiej nie idź

Gość Apasz24
Przegrywa jak za szybko odsłoni dupę ...nie uczucia...

Gość Pytam?
" obrys mięśni musi być wyrażnie "przyjedzie do mnie 100 km (stać go więc to żadne poświęcenie) " lepiej nie idź" bo??