Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco roko

Mam dzis randke swego zycia i bardzo sie stresuje. Pomocy

Polecane posty

Gość coco roko

Nie spalam prawie cala noc, do tego z nerwow juz 2 razy wymiotowałam i raz mialam biegunke. Zoladek mi lata, serce wali a randka dopiero o 19ej. Co moge zazyc albo w jaki sposob sie uspokoic zeby to minelo? Jak juz teraz tak sie denrwuje to co bedzie jak wyjdziemy do restauracji? Nie mam zamiaru narobic sobie obciachu i dostac tam sraczki albo wymiotowac. znacie jakies sposoby, zeby sie odstresowac?

Gość coco roko
W ddoatku strasdznie mdli i mam taka jakby "kluche" w gardle, ciezko przelykam sline :(

Skarbie nie bój się. Wszystko będzie dobrze. Ważne żebyś była rozluźniona i się dobrze czuła. Nic złego się nie stanie i napewno dobrze wypadniesz.

Gość niedźwiadekk
walnij sobie lufe na odstresowanie :)

lyknij sobie poloweczke przed wyjsciem, rozluznisz sie troche :) swoja droga nie rozumiem jak ludzie miga stresowac sie randkami, jak idziesz z fajnym kolesiem to sama przyjemnosc ;P

Gość coco roko
Poloweczke to moze nie, ale z 2 drinki sobie wypije. Akurat mam w lodowce luksusuowa

Gość Apasz24
Lorneta z meduzą... najlepsza potrawa :)

dawniej kazdy normalny facet po pracy posilał sie własnie lornetą i meduzą, a teraz... drinki jakieś żłopia i chipsami zagryzają:o

Gość niepogodzona
a co się stanie jak randka nie wypali? umrzesz, świat się zawali? Daj spokój, problemów nie masz człowieku. Nie ten (lub ta) to następny (następna)

Gość coco roko
co to jest lorneta z meduza? Ja czystej nie pije tylko w drinkach

Gość Apasz24
Bo teraz mało, który facet zje zimne nóżki, flaki, tłustą golonkę czy też tatara...

Gość rocco invades Poland
przecież napisała że to randka jej życia więc pewnie bardzo jej zależy i nic dziwnego, że się stresuje, bo nie chce zrobić czegoś głupiego podczas spotkania

Gość coco roko
Jestem kobieta i flaczki oraz tatara lubie :) Oczywiscie teraz nic by mi przez gardlo nie przeszlo