Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluha

matka wiecznie sprzata

Polecane posty

Gość kluha

tak sie zlozylo, ze jestem bez pracy, faceta i bez celuw zyciu-podejrzewam tez depresje-zniechecenie wczesniej duzo pracowalam-zeby glownie nie byc w domu gdyz wkurza mnie strasznie podejscie matki ciagle krzatanie sie, nawet jak jest czysto ona z miotla, jak cos ja robie-to zasze nie tak, nie siak-krytyka-to sie odechciewa i sprzata i narzeka ze jest sama zmeczoa-jak zapytac co konkretnie zrobic- to odpowiedz- sama powinnas wiedziec, albo nic- nic-nie mam na kogo liczyc i budowanie poczucia winy u niej nie ma tkiego zwyczaju zeby sobie usiasckawka itp, tylko sie krztac, pracowac ,caly czas cos robic ja naprawde mam teraz ciezko, zeby jeszcze takimi pierdolami sie dolowac

Gość kroppla
Moja nie jest typem sprzataczki, ale wzbudzanie poczucia winy ma opanowane do perfekcji.

są tacy co brzuchem do góry leżą wiecznie i tylko z wielkiej łaski od święta oferują swoją pomoc, a i jeszcze mają pretensję że ktoś robi coś aby syfem całkiem nie zarośli.

grrr, utłukłabym jak karalucha a tak poważnie, to trudno, dom Twojej mamy i nic nie masz do krytykowania, spylaj na swoją chatę to będziesz rządzić.

Gość Fkeuddrjrijrtjk
Znajdz sobie prace i sie wyprowadz ;) Jakie duze jest to wasze mieszkanie/dom? ;)