Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama696

czy to możliwe że podczas seksu analnego pojawia się krew?

Polecane posty

Gość Kama696

byliśmy na spacerze z chłopakiem i uprawialiśmy seks. Był to nasz pierwszy raz ze soba ;) niestety nie udany. Kilka razy przybrałam zła pozycje i wtrafił mnie w tyłek. Wiadomo poczułam ból ale kontynuowaliśmy. Później po wszystkim gdy wracaliśmy do domu zobaczyliśmy ze jego biała koszulka jest cała we krwi. Nie była to mała ilość.. Nie jestem dziewicą, wiec wiadomo, ze to nierealne, zostaje właśnie druga opcja..

Gość na maxa
mysza,jesli trafil niechcaco w druga dziurke,tak bez przygotowania to w ogole podziwiam,ze nie zemdlalas z bolu. no i chyba gorzej by bylo,jakby jego biala koszulka byla potem ...hm brazowa...

Gość extraklasa
to normalne straciłaś cnotę analną

słaby prov, nie da sie kutasa wcisnąć w ciasną dziurkę na sucho :classic_cool:

Bardzo śmieszne extraklasa. Uwierz że byłam w szoku i nie bardzo wiedziałam co mam powiedziec. Przestraszyłam sie i było mi strasznie głuio. Pilismy troche, ja miałam czarna marynarke, wiec zmyśliłam że to z łokcia. Okłamałam że sobie rozwaliłam. Wiadomo, napisałam tak jak juz doszłam do domu, a ze marynarka to miało nie byc widac. To trudne tematy.. Nie bardzo wiesz co masz powiedziec w takich sytuacjach. Wcześniej już zdarzyło mi sie próbować tego rodzaju seksu, wiec nie zostałam ,,rozdziewiczona,,. I wiadomo, rozumiem, że bez odpowiedniego przygotowania i nawilzenia to jest okropne, i ze w moim przypadku poleciała krew.. ale aż tak dużo?..

Gość na maxa
nie moglo byc sucho,skoro sie kochali.

Gość u la la la la la
No chyba nie powinno byc tak duzo, ale jesli próbowałs tego wczesniej to pewnie zylaki.

Gość glen b
pekąjące żylaki odbytu i wychodzące kupy, mniam!

Gość a wsumie to
jestes pewna ze to włansie stamtad? Może masz nadżerke na szyjce macicy, wtyedy moze mocno krawic podcza stosunku i natychmiast przestaje tuż po nim. Żylaki to bys chyba na codzien odczuwała.

Gość no nie wiem!
kama!!! no ładnie! co to za seks, skoro nie wiesz w którą dziurę cie ładuje, i do tego boisz się przyznać, że coś się stało! DZIEWCZYNY SZANUJCIE SIĘ!!!!!! SZTUCZNY ODBYT TO NIE BAJKA!!!!!!!