Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula W. 23

DZIECKO HELPPPPPP !!!!

Polecane posty

Gość Paula W. 23

Nie wytrzymam z tym bachorem po prostu nie mam już siły . Mój facet jest ode mnie starszy i mam dziecko z poprzedniego związku dziewucha ma 4 lata , ten bachor mnie nienawidzi jest wredna szczypie bije i robi co jej się podoba a mój facet mnie o wszystko obwinia mam już dość mała kłamczucha zmyśla a on jej wierzy i ciągle się awanturuje itp ten mały czort mieszka z nami i ja się prawie cały czas nim zajmuje co zrobić w takiej sytuacji ?

Gość wryyyyy........
a ile masz lat a ile on ile jestescie razem

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pewnie matka jej robi pranie mózgu albo bachor jest totalnie rozwydrzony, kiedys jak Twój facet nie bedzie widział strzel smarkuli klapsa, a potem sie wypieraj, nie daj gówniarze wejsc na głowe

Gość Paula W. 23
jesteśmy razem prawie 4 lata ja mam 23 a on 38 i kiedyś jej dałam po dupie poleciała do niego a ten w szał wpadł i wielka awantura była on jej zawsze wierzy choć potwór mały ciągle kłamie

Gość wryyyyy........
boze ty jestes chyba nienormalna jak mozesz byc z takim facetem i jeszcze do tego tyle starszym

tzn ze wychowujesz jak od prawie 4 lat???? gdzie matka dziecka??

Gość Paula W. 23
nie siedzę z nią od około 2 matka wyjechała do Anglii do swojej siostry i oddała ją mojemu facetowi

Gość Naczelny Cham Kafe
Zrób dziecku na obiad nuggetsy z kurczaka panierowane w arszeniku i po kłopocie

to w sumie wychodzi na to ze to Wasza wina ze dzieciak jest taki rozwydrzony, matka ja odwiedza???? musisz ustalic małej jakies zasady i tego sie trzymac, no i pogadaj ze swoim facetem, musicie byc tak samo konsekwentni bo inaczej ta mała rozwali wasz zwiazek

Gość Paula W. 23
właśnie to jego wina on nie ma żadnych zasad i nie pozwala żadnych ustalić i wiem ona wszystko rozwala to potwór a nie dziecko

to nie wina dziecka ze taka jest, dorosli tworza dzieci, kształtuja ich charaktery, musisz pogadac z facetem i niech zrozumie ze krzywdzi mała pozwalajac jej na wszystko a jeszcze troche i sam bedzie załował jak zacznie mu numery wycinac. A Ty próbowała sie z mała dogadac??? pewnie brakuje jej mamy, potrafisz ja jej zastapic???

Gość Paula W. 23
zwariowałeś przestań gadać takie rzeczy i ja jej nie umie zastąpić matki nie potrafię nie cierpię jej a jak chcę z nią gadać to zaczyna krzyczeć , bić kopać

no to powiem Ci ze wasz zwiazek nie ma żadnych szans, no i szkoda dziecka bo nie ma normalnej rodziny, nikogo kto by sie tym dzieckiem zajał i je wychował jak nalezy