Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia lekko w szoku

idziemy na impreze, pomocy.

Polecane posty

Hej, dzis idziemy z andzeliko na dyskotekie. Uciulalam przez tydzien 10 zl, andzelika podkradnie rodzicom pare zlotych I troche bimbru od ojca. Wypijemy go jak zawsze w kiblu w dyskotece, zeby dobrze sie bawic. Wogole to idziemy z takim andrzejem co ma zawsze fajki, my nosimy puste opakowanie I jak nas ktos poczestuje to wkladamy, zeby sie nie polamalo. Kiedys tak uzbieralysmy cale opakowanie. Ojciec nie dopil wczoraj piwa to se przeleje w butelkie po kubusiu, ochrona sie nie przyczepi, a jak cos to powiemy, ze jestesmy na diecie marchiewkowej I musimy popijac w czasie tancow, zeby sie nie odwodnic. I teraz pytanie, czy biale koronkowe kozaki benda pasowaly do krotkich, rozowych spodenek I zlotej bluzki czy lepiej bialo bluzkie?

Ta dyska jest w duzym miescie I wiecie, musimy jakos wygladac. Andzelika mowi, zebym lepiej zalozyla spodniczkoie, ale ja nie lubie, bo chlopaki czesto od dolu zdjencia nam robili.

A ten, andrzej ma samochod, od ojca wezmie to trochie sie powozimy po miescie, dziewczyny benda nam zazdroscily, a one nie maja kolegow z furami.

Zna sie ktos na modzie? Mogie tak isc? Dzwonilam. Do andzeliki I moze zaraz tu przyjdzie.

Gość Andzelika od Marysi
no mnie sie wydaje ze zlota bluzka bo jest cieplo lato to kolorowo trzeba i na bogato

Gość Andzelika od Marysi
no auto ma super take sportowe seicento

Ale czy mozna lonczyc tyle kolorow? Ja czytalam ze mozna tylko dwa nosic, a w moim zestawie sa trzy. Jeszcze andrzej nie bendzie chcial nas wozic, bo powie, ze wiocha.

No chwalil sie ze nowka sztuka z dziewiendziesiontego drugiego roku, nie smigana jak to endrju mawoial.

Gość wryyyyy........
no i bedzie mial racje wiesniaryyy

Gość Andzelika od Marysi
niedlugo to z marysko bedziemyxrywalizowaly o andrzeja

Ty andzelika, a nie wydaje Ci sie, ze andrzej to sie we mnie podkochuje? Widzialas ty jak on na mie patrzal wczoraj ?

Gość Andzelika od Marysi
niedlugo to z marysko bedziemyxrywalizowaly o andrzeja i pytanie kto z przedu usiadzie

Gość Andzelika od Marysi
bo ma zeza to patrzal i mu oczy uciekaly

Gość Apasz24
Na złotej sperma będzie lepiej wyglądała..weź złotą

Ej nie przzywaj nas okej? My jestesmy z duzego miasta wiesniaku I moj ojciec ma firme wlasno, a ty wiesniaku pewnie krowy doisz na sniadanie. Hahaha

Gość u la la la la la
Andrew je mój! Wara wam od niego.

Gość Apasz24
Znam Andrzeja, jeździ golfem II, ja mam III Andżela co Ty na to ? Jedziesz ze mną czy z tym leśnym ssakiem Maryśką?

Gość Andzelika od Marysi
u nas takich drinkow nie serwuja! a jak sie schlejemy to sie nie oblewamy

Apasz my tyklko bimber bedziemy pily I piwoo, chyba, ze znajdziemy jakiegos glupiego co nam postawi drinki to tak.

Ej apasz wes sie okiej? Ja nie jestem lesnym ssakiem, moze ssakiem tak, ale nie lesnym okej? Ja ci nie pocisnelam z niczym. Jak ci nie pasoje to wes idz stond dobra? Bo siejesz glupote. A tyandzelika jak mu nie pocisniesz to bendziesz puszczalska, wiedz o tym.

Gość Apasz24
Heniek ponoć ma być, ten 50 letni on ma już rentę bo jest chory na impotencję. Zawsze ma parę groszy to może wam postawi. Ja jeszcze mam u niego dług 2 zł, wiec jak mu się spłacę będę pusty ...;/ P.S. Bimber akurat to zajebisty alkohol :P

Gość jajajsjs
ja rozumiem dobre prowo ale zeby pisac samemu ze soba na dwa glosy to juz kurwa trzeba sie naprawde nudzic

Gość Apasz24
A właśnie foczki jak myślicie ...włosy zrobić sobie na gel czy na gumę ??

Gość Andzelika od Marysi
Dobra maryska ciebie wezmniemy apacz sie zgodzi a w tym golfie 3 to chyba sa i z tylu drzwi co apaczku

My sie ze starymi nie zadajemy apaszu, a to co ty myslisz, ze my nie mamy dwoch komputerow? Chyba nasi rodzice sa bogaci, co? Co w tym dziwnego ze piszemy oddzielnie? A jak bysmy pisaly z jednego laptopa co? Pomysl troszkie zanim cos palniesz.

Apasz gumy lepiej nie przyklejaj, bo jakiedys jak usoiadlam na gume to musialam spodnie wywalic, lepiej wyzeluj, tak sobie na jeza postaw, tylko nie penknientego.

Gość Andzelika od Marysi
ja tez jestem za zelem

Gość Andzelika od Marysi
nie no na modzie to ty sie nie znasz z rozem to mdlo bedzie

Pisuardesa ale nie bedzie za rozowo? Tak chyba trochie glupio? A ty znasz sie na modzie? Czy tak sobie palnelas, bo wiesz nie chce wyjsc na idiotkie. Andzelika a Ty w czym idziesz? ps. Andrzej wlasnie do mnie dzwonil, mowil ze po 17 zajedzie po mnie, to bondz gotowa na 18 I wez klej do paznokci, bo mi jeden sie ulamal.