Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleka

Ubrania na lato a kilka kilo po ciąży

Polecane posty

Gość leleka

Witam wszystkie mamy które mają podobny problem. Otóż zostało mi jeszcze kilka nadprogramowych kilogramów po ciąży (głównie w okolicy ud, pupy i brzucha). Nadchodzą ciepłe dni a ja nie mam się w co ubrać :( Zwykle wkładałam szorty, ale teraz wyglądałabym w nich śmiesznie. Chciałabym sobie kupić jakąś spódniczkę albo krótkie spodenki. A wy co nosicie latem?

Gość junn
no to kupuj nowe, czemu nie? :)

Gość leleka
Kupić kupię :P Tylko nie mam pomysłu co dokładnie. Nie wiem jaki krój spodenek czy spódniczki, przy wymienionych przeze mnie problemach z sylwetką

Gość Ramonna Rays,
wór pokutny nałóż na siebie

Gość cruella de mon:)
co nosimy?a co to za durne pytanie? a co mozna nosic latem?spodnice, sukienki, bluzki na ramiaczkach, z rekawem, bez rekawow, spodnie, rybaczki,szorty, spodnie z lnu ....masz problem:O

Gość leleka
Cruella to ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ;)

Gość junn
no to chyba musisz zobaczyć co zalecają dla figury gruszka. choć piszesz też o brzuchu. hm, ciężko tak doradzić bez fotki.

Gość mireczkowataa
ja w lato nosiłam sukienki do kolan na ramiączkach. Takie luźniejsze.

Gość doradzę ci bo te koorwy
chyba dawno się nie bzykały, że takie wredne. Kupuj spodnie z szerokimi nogawkami, spódnice i suknie o kroju litery A - poszerzane dołem, mogą być odcinanie pod biustem ale niekoniecznie - takie z podkreśloną talią jak najbardziej będą odpowiednie. Jak masz szczupłą górę - tj. ramiona, długą szyję, to kupuj fason z odsłoniętmi ramionami właśnie. Na górę jasne i pastelowe kolory, na dół ciemniejsze. Generalnie wybieraj fasony i kroje, które będą odciągały wzrok od rejonów mniej atrakcyjnych na rzecz tych co się mają lepiej ;)

Gość Korbaaaaaaa
Witam Robię wiosenne porządki Zapraszam na moje aukcje na których można kupić ładne rzeczy za naprawdę małe pieniążki. Większość jest nowa. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9539284 Codziennie dorzucam koło 13 rzeczy!! :):)) Warto!!

Gość klaudka16x
mam ten sam problem, szortów nie nosze wlasnie ze wzgledu na grubsze uda, unikam tez koszulek na bardzo waskich ramiaczkach jak przy staniku, zawsze wybieram takie o szerkosci minimum 10-15cm lub krtoki rekaw. spodnice do kolana lekko poszerzane na dole, wszelkiego rodzaju tuniki do tego leginsy, pasek dla podkreslenia talii i dodatki tj. długie wisiory lub naszyjniki, wydłuzaja sylwetke, to moj usubiony zestaw na codzien. sukienki bawełniane lub z lnu, spodnie tez z przewiewnego materialu do kolan lub na 3/4 lydki