Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsiejsza

kto oglada PIERWSZA MIŁOŚĆ i jest zorientowany w temacie?

Polecane posty

Gość pierwsiejsza

kilka pytan mam

Gość Zooooooooooofja
Master ogląda

Gość pierwsiejsza
bo mowili ze maryska odeszła najakis czas z serialu na urlop macierzynski, ale ogladajac to nie zauwazylam zeby jej nie było? wiec kiedy niby ona miala te kilka miesiecy przeryw? master mi by zaczał pisac o tym co sie w sejmie wydarzyło a nie o serialu

Gość pierwsiejsza
je tez jej nie lubie ale zastanawie mnie czy zejdzie sie z Pawlem...Kingę lubilam ale jej nie ma...

Gość regrghrehr
maryśka niby wyjechała do berlina wtedy kiedy była w ciązy

Gość pierwsiejsza
ale wtedy były sceny własnie z berlina wiec była w serialu. a kinga wróci ?

Gość regrghrehr
ale było ich bardzo mało ( tych scen ) wtedy była w ciąży i w serialu i faktycznie

Gość makko
podejrzewam że paweł i majka już się nie zejda, hubert jednak żyje więc po jakimś czasie wróci do Marysi.

Gość pierwsiejsza
jak to jednak żyje?

Gość makko
tak, okaże się że to wszystko jakaś akcja policyjna. Paweł za pare odcinków się o tym dowie. a kiedy Majka to nie wiem.

Gość a ta kinga to faktycznie
puszczalska - mieszka na psim polu to wiemy, wiemy i faktycznie teraz dziecko maaaaaaa

Gość pierwsiejsza
no ja wiem ze ona w ciaze na serio zaszła...ae fajna bohaterka....nie wiem czy taka puszczalska, ona przeciez w zwiazkach była..chociaz fakt ona kiedys mowila ze nie umie si epowstrzymac :D

Bo odcinki wczesniej krecili i dlatego nie zauwazyliscie ze marychy nie ma.sami zobaczcie jak u nas zima to u nich lato itd hehe. O kurwa skad wiecie ze hubert zyje ja jebie jestem w szoku

Gość pierwsiejsza
kiedys oni wszyscy byli fajniejsie...a teraz jacys tacy nudni sie poroblil...Aneta faktycznie spoko jest

mnie wkurza florkowa to idiotka, kaska i stefani to porazka, blazej frajerzyna i jego ojciec.

Nie pierdol Florkowa jest zajebista, Bartka mogliby wyjebac z tego serialu bo nic ciekawego tam nie wnosi.a wkurwia mnie watek z hanem i tym kolem co sie bije a do tego ta wlodarczykowa czarownica

Gość pierwsiejsza
bartek lekarz i ma mniej kasy niz bp mikser barman i student :d

Gość GretaBarbo
Hubert żyje, była to prowokacja policji. Polują na jakiegoś ćwoka, którego gorylem jest z kolei były mąż Emilki. Tylko, że on pomaga ująć swego mocodawcy tej lasce co teraz jest z ojcem Kingi. Bo ta z kolei chce się zemścić za zabicie Huberta (nie wie że ten żyje i siedzi w policyjnej melini. W międzyczasie Hubert się w nocy wymyka i spotyka z Pawłem, chce od niego lewe papiery coby wyjechać za granicę. A także spotkać się z Majką. Wątku nowych postaci (towarzystwo Miksera i spółki) w ogóle nie obejmuję i uważam że beznadziejni są

Gość pierwsiejsza
ooo ta ewka to straszna jest babochłop bez kultury.

Jestem w szoku z tym Hubertem.no ale fajnie,ciekawie=D. No dokladnie ta Ewka jest walnieta wiecznie jej cos nie w paski chetnie bym ja jebla w palnik. A Patrycja super mala galerianka hehe ale ciekawa postac i bardzo ladna. Ciekawe kiedy Kinga wroci tez spoko jest. A mnie jeszcze wpienia kolo Olki co remont robil jak mu tam nie wiem ale przynudza

Niebiesko zielona..! Paulina@tlen.pl'; Nie pie**ol Florkowa jest zaj**ista, to ze dla Ciebie jest zajebista nie znaczy ze taka jest i ma byc taka dla mnie, wyrazilam swoje zdanie i gowno mnie obchodzi czy ono Ci sie podoba czy nie, widac taki sam tepy lachon z ciebie jak i z niej! 🖐️

hej. a w tym bardze to całymi dnaimi 4 te same osoby na zmienie, ale maja przerabane :D