Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż NieVierny

Dziewczyny co byście zrobiły gdybyście po wcześniejszym powrocie do domu zastały

Polecane posty

Gość Mąż NieVierny

.. waszego faceta uprawiającego seks w pozycji na jeźdźca z luksusową prostytutką?

Gość powiem i ja......
na pewno w pierwszej chwili by mnie zatkało...nie mam natury wybuchowej więc na pewno jakiejś wściekłej awantury z wyrzucaniem prostytutki z domu by nie było ale jak znam siebie ze stoickim spokojem wyciągnęłabym walizkę spakowała jego rzeczy i wystawiła za drzwi a jemu bym dała 5 minut na usunięcie się z mojego życia ...a jeśli mieszkanie by było jego to ja bym wyszła z jego życia tak szybko ile zajęłoby mi spakowanie się :)

Gość maua_mailnka
Obcasem w klejnoty i wynosze sie od frajera :)

Gość Mąż NieVierny
A nie pomyślałaś o tym, żeby się przyłączyć do zabawy?

Gość a po czym
sie poznaje że prostytutka jest luksusowa a nie " zwykła " ? i to w ogóle jest dla ciebie jakaśróznica ?:)

Gość JoannaDrak
Ja bym ściągła spódnicę i oblała ich ciepłym moczem z mojej bździochy!

Gość a po czym
jak już sama sobie odpowiadadz to choć nika zmień :D

Gość Mąż NieVierny
Prostytutka luksusowa jest ładnie zbudowana, jędrna, wygląda jak aktorka z filmów erotycznych lub ze słonecznego patrolu, nie ma ani grama zbędnego tłuszczu, ani cellulitu, nie ma obwisłego biustu i ma łądne białe zęby, używa dobrych perfum

Gość 6890698797897878787
miales taka luksusowa? dobrze sie prują? :)

Gość Mąż NieVierny
Przede wszystkim czas spędzony z luksusową prostytutką jest o wiele ciekawszy niż z jakąś podrzędną zdzirą. Można z nimi porozmawiać kulturalnie na większość tematów, sama obecność takiej dziewczyny sprawia, że facet jest w siódmym niebie. Takie dziewczyny są przemiłe i kontaktowe. Nawet nie trzeba z nimi seksu uprawiać, aby być usatysfakcjonowanym ze spotkania :)

Gość na giełdzie domen
jak można nie rozróżniać luksusowej od przydrożnej?

Gość 6890698797897878787
Ile kosztuje wynajecie takiej laleczki?

Gość na giełdzie domen
Mąż NieVierny masz rację, widać że zasmakowałeś już luksusu

Gość powiem i ja......
no tak ale co za różnica dla żony czy partnerki czy w danej chwili pieprzysz się z luksusową prostytutką czy zwykłą ździrą która stoi na rogu ?.....zdrada to zdrada i nie ma dyskusji

Gość wbrew pozorom jest to
temat o luksusowej dzifce

Gość z Tobą nie ma o czym gadać
"zdrada to zdrada i nie ma dyskusji " rozpatrywanie tego jako zdrada jest bez sensu i nie powinno mieć miejsca, gdyż prostytutka to wolny zawód tak więc jest świadczona pewna usługa na rzecz zleceniodawcy, więc gdzie tu zdrada?

Gość lkjkloimjhj
"zdrada to zdrada i nie ma dyskusji " rozpatrywanie tego jako zdrada jest bez sensu i nie powinno mieć miejsca, gdyż prostytutka to wolny zawód tak więc jest świadczona pewna usługa na rzecz zleceniodawcy, więc gdzie tu zdrada? Typowy frajer.

oj tam !

a kupując chleb, tankując auto też zdradzasz?

Gość abcdefgkobieta
wyszłabym co by nie przeszkadzać, następnie spakowałabym jego rzeczy i wywaliła z domu. dla mnie to taka sama zdrada jak każda inna, bez względu na to czy za seks płaci czy nie.

Gość powiem i ja......
z Tobą nie ma o czym gadać......czyli rozumiem że jakbyś zastał swoją kobietę w takiej sytuacji z luksusowym facetem do wynajęcia to podszedłbyś do sprawy ze stoickim spokojem bo przecież to tylko zwykła usługa :D....jakoś mi się wierzyć w to nie chce

i to jest krzywdzące, dlaczego facet potem cierpi skoro korzysta z legalnej usługi?

Gość ha ha ha ha he he
Luksusowy facet na usługi? HA HA HA HA Gdzie takich widziałaś? :D

Gość abcdefgkobieta
z Tobą nie ma o czym gadać od kiedy prostytucja jest legalna? Poza tym idąc tym tokiem myślenia to każdej kochance możesz wcisnąć 10zł i powiedzieć żonie/partnerce że jej nie zdradziłeś, tylko zapłaciłeś za pewną usługę... Matko, skąd się takie tępaki biorą :/

Gość powiem i ja......
w dużych miastach nie trudno wynająć taką męską dziwkę ....wystarczy poczytać ogłoszenia ...zazwyczaj wyglądają jak modele są zadbani pachnący itd....

"od kiedy prostytucja jest legalna?" w tym kraju od dawna, nie chce mi się teraz szukać informacji

Gość abcdefgkobieta
to ja znalazłam ją dla Ciebie Legalność prostytucji w Polsce W 1952 roku Polska ratyfikowała Konwencję w sprawie Zwalczania Handlu Ludźmi i Eksploatacji Prostytucji ONZ, która obliguje państwa strony m.in. do podjęcia działań w celu zwalczenia czerpania zysków z prostytucji innych osób. Prostytucja nie została w Polsce zalegalizowana jako forma działalności świadczonej na rzecz innych osób. Nie może być więc przedmiotem umowy w stosunku pracy czy umowy cywilnoprawnej. Dodatkowo Naczelny Sąd Administracyjny wyraził zdanie o sprzeczności tego procederu z zasadami współżycia społecznego oraz moralnością. źródło: wikipedia

nielegalne jest tylko namawianie i czerpanie korzyści przez osoby trzecie

Gość abcdefgkobieta
dobra, nie ważne, w każdym razie tak jak napisałam - czyli kochance wciśniesz 10zł i powiesz swojej partnerce żeby się nie czepiała bo Ty tylko korzystasz z usługi, tak?

Gość powiem i ja......
gdyby prostytucja w Polsce była legalna to każda prostytutka pracująca na własny rachunek czy też agencja towarzyska powinny mieć zarejestrowaną działalność i odprowadzać podatki a wiadomo że tego nie robią wiec ogólnie jest to nielegalna działalność