Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooooooooo

czy to wypada????

Polecane posty

Gość noooooooooo

hej! czy wypada iść w takiej sukience na wesele????? co o niej myślicie? podoba się wam?

Gość łohohoho098
w życiu w takiej bym nie poszła, ale to kwestia gustu

Gość po...bany kraj
nie wypada moim zdaniem. zostaw biały kolor pannie młodej

Gość nhnhnhnhn
nie wypada - pomijam krój, ale taka biel jest zarezerwowana dla panny młodej nie powinnaś

Gość mamamamamada
biała suknia wyłącznie dla panny młodej, poza tym nie uważasz, że jest odrobinę za skąpa? ale to kwestia gustu - na sylwestra może ale na wesele nie. chociaż w niektórych regionach... na tlc leci taki program Moje wielkie cygańskie wesele i nie uwłaczając nikomu z tym mi się kojarzy

Gość ja w wieku 6 lat zostałam
biel tylko dla panny młodej, w innym kolorze możesz iść, krój rzecz gustu, jak dla mnie za skąpa

Gość A co ty chcesz robić za
drugą pannę młodą?! Tylko taką bardziej wyuzdaną?

Gość ajdshsjshdh
jakbym taką u siebie zobaczyła na weselu to bym wyprosiła chyba że jesteś świnia i chcesz pannie młodej na złość zrobić

Gość kochanica1234
Siostra mojego męża na nasz ślub coś podobnego założyła, myślałam, że jej zajebie!

Gość ona5465467655
Chyba jesteś śmieszna? Żartujesz? Takiej sukienki nawet po domu bym nie założyła! Nie dość, że za skąpa i zbyt wyuzdana jak na taką imprezę, to w dodatku biała - a biały kolor zarezerwowany jest dla panny młodej. To ona ma błyszczeć w tym dniu a nie ty swoim gołym dupskiem.

Gość mamamamamada
http://www.wiocha.pl/128379,Weselny_klimat_tak_sie_zaczyna jak tak będzie wyglądała panna młoda to sie nie krępuj :)

Wypada. Pod warunkiem że będziesz panną mloda :D Raczej jak na mój gust za dużo w niej wszystkiego. I tego na dole (tiulu czy czym to jest) i tego w środku (szarfa czy coś w każdym razie jak po koronacji miss). Wolę "skromniejsze rzeczy. Góra by była ok (nawet na tą szarfę można by przymknąć oko) jeśli dól byłby gładki, prosty i zwyczajny (coś w stylu mała czarna w wersji biała z dodatkami). W tym zestawieniu wygląda jak strój na balet dla 6 latki :)

Gość łohohoho098
mamamanda padłam po raz drugi buhahaha

Gość odradzam..........
ja miałam taką czarną z czerwonym pasem ale na studniowke--jestem niska wiec nie byla dla mnie taka za tyłek ale ta sukienka po prostu przy tanczeniu sie rozerwała z tyłu!!! dobrze ze miała inna w domu to mi przywiezli ale ogolnie bylam w tej sukience 2h i juz sie do niczego nie nadaje---tez z allegro kupowalam

no co ty!!!! jeszcze biała!!!! w życiu!!! w dzień ślubu tylko panna młoda ma być ubrana na biało lub ecru!! nikt inny nie ma prawa w ten dzień założyć takich kolorów!!! ani biały ani czarny nie jest wskazany na wesele czy ślub! zakładać takie kolory to największa gafa jaką może popełnić dziewczyna idąc na ślub. z resztą poczytaj sobie na necie co wypada a co nie idąc na czyjś ślub.

Gość a dlaczego nie biała???
to juz białej sukienki na weselne party nie mozna założyć? Jakieś idiotyczne bzdury!!!

Gość biel dla panny młodej
tylko w Polsce takie bzdury się toleruje

Gość Wirginia z Wirginii
moje druhny też na biało wystąpią, a goście -jak kto chce - nawet w bieli. Tradycja, tradycją, ale wszyscy muszą czuć się swobodnie i bez przymusu.

Gość panna joannnnna
koszmarna

Gość a to ja się wypowiem...
co wy za bzdury opowiadacie!!! że biel tylko dla panny młodej??? buhaha... jakiś głupi przesąd... każdy może ubrać co chce i w jakim kolorze chce... a pani młoda niby o co ma być zła??? przecież to nie jest ślubna sukienka... ja bym do ślubu w takim czymś nie poszła :) ale na wesele owszem :) wiadomo że pani młoda będzie miała długą sukienkę i będzie gwiazdą wieczoru a Ty autorko nie słuchaj tych bab co tu bzdury wypisują i idź w czym chcesz... a wiadomo że każdy zawsze coś tam powie...