Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezdomnaiiixxxibezrobotnaiiiii

przyszłam się znowu pożalić na kafe...

Polecane posty

Gość bezdomnaiiixxxibezrobotnaiiiii

Co wy wszyscy wyprawiacie? Co wy sobie nie wyobrażacie? Gdzie jest moja paczka? Jeden błąd w życiu i taki koniec. Chociaz - to co mi zrobiliście w Polsce to jest JEDNO BYDŁO I BEZPRAWIE. I się nauczcie że jak przepis to się go przestrzega, a jeśli go nie ma to se go NAPISZCIE i tyle. I nigdy wam się nie poddam. GDZIE JEST MOJA PACZKA Z RENTA I KONIEC. Wszystko mi wygryzliscie i jeszcze pretensje o jaka kurwe glupia JANINE S. Sobie po mnie pojechala a co mnie wiedziala i jeszcze pretensje za to - i dobrze WY SZCZOCHY POLSKIE SPIERDZIALE - to mieliscie mnie wyslac do USA bo SRAM I PIERDZE I SIKAM na wasza madrosc i tego OBSRANEGO waszego KK tez i tyle. I TYLE MNIE OBCHODZICIE razem z ta spierdziala szydercza kurwa KROLOWA BONA. I jeszcze pretensje GDZIE JEST JANINA? Tam gdzie jej miejsce - z takimi jak ona. A jak wam sie jej matka przysnila , ze byla CZARNA to smiech, a jaki wy niby macie kolor skory i co wy soba prezentujecie. I tylko BLAGAM WAS nie robcie ze mnie KURWISZONY I PROSTYTUTY NIE NOTAWANE W SADACH KARNYCH za 10 zabojstwa wzyz jak Bona i ten skurwiel, ktory sie ma POWIESIC bo tyle mu zostalo razem ze swoja RODZINA SKURWYDUPOW i CHUJOW w dupie i tyle. I co mi zrobicie? SKURWIALE SPIERDZIALE I OBEJSZANE GOWNA Z DUPY wydawcy ksiazki GNOJ oraz CHIUJ W DUPIE i tyle :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować