Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama.2727272

kalkulator ciąży,jaki najlepszy?jak sobie tyg liczyć?jest ktoś z terminem 30.06?

Polecane posty

co sprawdzam jakiś kalkulator, to wychodzi inaczej. nie wiem jak sobie obliczyć kiedy dokładnie mi się zaczyna kolejny tydzień ciąży. ostatnią miesiączkę miałam 22 września, w karcie ciąży mam wpisane, że poród przewidziany na 30czerwca...no i nie wiem jak liczyć te tygodnie, czy dziś mi się kończy 33, czy jutro, a może dopiero w niedzielę:) podpowiecie? może któraś z Was ma też termin na 30czerwca?

Gość junn
najlepiej trzymaj się tygodni ciąży wg karty ciążowej. :)

dzięki za wpisy...ten kalkulator rzeczywiście jest fajny, ale z niego wychodzi termin na 28czerwca, a z obliczeń lekarza 30.06. chodzi mi tylko o to kiedy dokładnie wchodzę w te nowe tygodnie czy w piątki czy w soboty:) bo jedne kalkulatory mi pokazują, że dziś wchodzę w 34, a inne, że dopiero jutro...wiem,wiem, czepiam się, to tylko jeden dzień:p

aaa, miarko, dzięki za zaproszenie, ale już wszystkie się tam dobrze znacie, długo ze sobą jesteście, bez sensu siać zamieszanie, z resztą mam 2,5latkę w domu i całe dnie jesteśmy same, więc nie ma za dużo czasu nie mam na pogawędki dłuższe:) ale dzięki, pozdrawiam!