Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujna zonka

musze pilnowac meza!

Polecane posty

Gość czujna zonka

jestesmy razem prawie 11 lat, prawie 4 lata po slubie. zawsze normalny, zwyczajny, przecietny facet. no moze troche za chudy byl :) pol roku temu rzucil palenie, przybral na wadze, zmeznial. bylismy teraz na majowce nad morzem. leze sobie na kocyku, maz poszedl z corka blizej morza. nie bylo ich juz kilka minut wiec wygladam zza parawanu... a tam stoi on z corka i jeszcze jakas mamuska z coreczka. no ok wiadomo dzieci wspolny temat. pozniej przyszedl do mnie. nastepnie znowu poszedl za mala a ta juz kolo niego sie kreci. pozniej nasi znajomi smieli sie ze laska krecila sie pozniej po plazy i szukala go. nastepny dzien pojechalismy do chalup. poszlismy malej zmienic pieluche. maz zaczal ja rozbierac a ja w tym czasie poszlam namierzyc przewijak. wracam a maz mowi ze wyjdzie na zewnatrz. za chwile otwieraja sie drzwi od lazienki i wychodzi z niej jakas laska i "oooo a to byl pani maz? chyba go nie wystraszylam? a moze zawstydzilam? czemu wyszedl?" poaniej stala i czekala przed lazienka a jak wyszlismy to szla razem z kolezankami i caly cos tam nawijala i sie smiala - ewidentnie chciala zablyszczec. i tak dopiero sie przyjrzalam temu mojemu mezowi. zmienil sie to fakt. wysoki - 193, teraz po tym jak mu kilogramow przybylo to fajnie zbudowany, fajnie ubrany. slowem przystojaniacha sie zrobil :) i teraz dopiero czuje ze musze uwazac, musze byc czujna bo widze ze laski sie kreca...

Gość czujna zonka
czy wy tez jestescie czujne? jak sie zachowujecie w sytuacjach gdy panna ewidentnie wyrywa wam meza/partnera?