Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FlorianLieder

Dziewczyna która kiedyś mnie odrzuciła zaszła w ciążę i pyta się czy ją kocham..

Polecane posty

Gość FlorianLieder

Nie wiem co jej odpowiedzieć.

Gość Nietakisobie
No szuka ojca dla swego dziecka. A czy to Twoje dziecko?

Gość FlorianLieder
Nie, ja z nią nigdy nie spałem. Jak chciałem z nią chodzić 3 lata temu to powiedziała mi żebym spadał i że nigdy nie zwiąże się z kimś takim jak ja. Przestaliśmy się odzywać. A teraz ona kilka dni temu odświeżyła kontakt. Dużo mówi o sobie i zapytała czy wciąż ją kocham .. to oczywiscie nie musi oznaczać tego co myślę, jestem skołowany

Gość fdsgvxc
to oznacza to co napisał Nietakisobie

Gość Monisss85
Ja bym dała jej szanse. Może ona na prawdę cię kocha.

Jak z nią nie spałeś, to chuj z nią.

Gość nic z tego nie będzie
a ona rozpaczliwie szuka ojca dla dzxiecka.

"a ona rozpaczliwie szuka ojca dla dzxiecka." To niech szuka tego co jej dzieciaka zmajstrował.

Gość etewhwjh
Kopa takiej zasadź w dupę. Jakiś przystojniaczek ją zerżnął i teraz chce wracać do Ciebie choć parę lat temu powiedziała, że nie masz u niej szans.

Gość etewhwjh
A jak urodzi to co, będziesz się cieszył z nie swojego dziecka?

Gość kokosek z palemki
badz rozsadny...nie czula nic do ciebie 3 lata temu teraz nagle sie zakochala...???? dziewczyna znalazla sie w przykrej sytuacji bo moze facet ja zostawil gdy dowiedzial sie ze jest w ciazy i zdaje sobie sprawe ze ciezko jej bedzie wiec sie lapie kazdej deski ratunku...ona nic do ciebie nie czuje tylko szuka glupiego, ktory bedzie robil na jej dziecko i na nia sama...kaz jej spadac

Gość jestem laską i powiem ci
że ona szuka jelenia na ojca bachora :D chce cię doić finansowo, NA PEWNO cię nie kocha i dalej jesteś dla niej zerem. co więcej, gdybyś się zgodził na taki układ, byłbyś dla niej FRAJEREM do potęgi n.

Gość Zapiekanka1
Prowo...

Gość Nietakisobie
Ja bym ja podpuscil i powiedzial, ze kochem!

Gość gość
Jestes pewnie mlodym chłopakiem skoro nie wiesz co masz takiej odpowiedzieć, otóż takie dziewczyny jak ona są bardzo wyrachowane, egoistyczne, fałszywe i podle. Ona probuje grac na twoich emocjach wiedzac ze wcześniej chciałeś z nią byc a robi to dlatego ze szuka frajera dla swojego dziecka. Ty natomiast masz sobie znaleźć dziewczynę bez dziecka i pokazać dla tej cwaniary ze jest dla ciebie śmieciem wtedy będziesz miał u niej szacunek.

Gość gość
Byłem w podobnej sytuacji i odmówiłem. Ona Cie nie kocha tylko nie chce sama wychowywać dziecka. Kobiety nie potrafią kochać do *****czy ciągnie je pochwa a do porządnych facetów rozsądek. Nie daj się wrobić miej trochę honoru! Jeśli tacy faceci jak Ty czy ja będziemy je ratować z takich sytuacji to nigdy nas nie docenią.

Gość gość
To ze mlody nie ma nic do rzeczy. Po prostu facet jest pozbawiony najmniejszego sladu inteligencji.A dziewczyna to wykorzystuje,wie jak się ustawić. Takie lamusy jak autor stale beda przezywac odrzucenie i depresje na wlasne zyczenie. Dam Ci rade :D Jak chcesz, to sobie ją p*****aj, wykorzystaj , i bron boze nie dawaj zadnej kasy na dzieciaka, zero wiezi z nim. Zwiazek to zwiazek ale z KOBIETĄ a nie cudzym dzieckiem. Nie dawaj najmniejszej kasy ani jej ani na dzieciaka, powiedz jej, że ojca już ma i niech tamten też wychowuje- tyle że bez osobistych spotkan z nią, dodatkowo niech placi alimenty i gitara gra. Szybko zobaczysz jakie ma podejście i jaka jest, chyba ze to aktorka na poziomie mistrza to troche dluzej ci zejdzie.