Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaliastar

Videomodelki- plusy i minusy. proszę o opinie.

Polecane posty

Gość amaliastar

hej. spotkałam się ostatnio z ofertą pracy jako videomodelka. dużo o tym czytałam. ale w internecie znajduje w 90% opinie pozytywne. trudno mi w to uwierzyć. jestem ciekawa, jak jest na prawdę. czy nie muszę się rozbierać? w ogóle? wystarczą seksowne ciuszki? lub ostatecznie tylko ściągnąć bluzkę? jak z dotykaniem się itd? czy nie rozbierając się jestem w stanie zarobić jakieś 800-1000zł? jak moderatorzy? jak z dyżurami? (wyczytałam, że sama ustalam, ale znalazłam też opinie, że zabierają je bez powodu) czy obcinają bonusy? czy za nie taki jak sobie życzą uśmiech jest jakaś kara? i ogólnie jak to mniej więcej wygląda. bardzo proszę o konkretne odpowiedzi, bez nazywania mnie dziwką. nie mam zamiaru uprawiać seksu za pieniądze. studiuję, sama się utrzymuje, a ze względu na problemy ze zdrowiem, nie mogę podjąć większości prac dostępnych dla niedoświadczonych studentów. pozdrawiam ;)

Gość Miliana23
to są oszusci w wiekszosci spróbuj najpierw np na showup.tv sie przekonasz sama to cos podobnego

Gość Miliana23
wiem ze dobrze mozesz zarobic ale na zagranicznych portalach z tym ze musisz znac język

Gość amaliastar
słyszałam, że dobry jest intercam. co o tym wiesz?

Gość gość
Zapraszam do agencji videomodelingu który prowadzi kobieta! praca na czatach międzynarodowych, centrum Łodzi, profesjonalne studio, umowa, pełen etat, wysoki zarobki. insomnia.models.lodz@gmail.com

Gość gość
litosci! adres mailowy na gmailu i to jest profesjonalna agencja? Profesjonalna agencja powinna miec strone internetowa oraz fizyczny adres siedziby (bardzo wazne i radze to sprawdzic). Jesli juz musicie pracowac z jakas firma (czego zupelnie nie polecam) to tylko z taka ktora ma fizyczny adres!!! Dbajcie o swoje dane i uzywajcie mozgu, a nie wszedzie rozsylacie swoje cv do tak specyficznej pracy. Bezpieczenstwo to podstawa

Gość gość
Jeśli jesteś zainteresowana praca videomodelki pisz rekrutacja.video.1234@interia.pl

pracowalam w Intercam i nie wyplacili mi kasy, ogolnie nie polecam warunki straszne i malo sie zarabia. Teraz pracuje w Candy Models i jestem bardzo zadowolona! Polecam jak cos dziewczyny!

Gość Zoskaa

Boshhhhhhhh kocham posty pisane przez wlascicieli candymodels. Pracuję w Intercam KILKA LAT i za każdym razem regularnie mam kasę na koncie! Jeśli Ci nie wypłacili kasy, to dlaczego tego nie zgłosiłaś? Przecież by trafili do KRD. Jak warunki straszne???Siedzisz u siebie w domu, moderator odwala za ciebie całą robotę, ty tylko się uśmiechasz, udajesz komunikację z klientem, pokazujesz figurę- faktycznie warunki straszne.....Mało się zarabia? Mam 30 zł za 1/h za nic nie robienie, to mało??? Nie muszę oglądać klientów, oglądam se filmy, czy siedzę na fb, gdzie znajdziesz taką pracę? eeeeeeeeeeeeech

Gość Gość

Zastanawiam się nad pracą w intercam, niestety sytuacja mnie do tego zmusza i główną rzeczą jakiej się obawiam to anonimowość (bo przecież jak ktoś z rodziny się dowie to zostanę pierwszą k*** roku) i jak to jest później z rozliczeniem, czy dostanę jakiś pit? Mogłabyś mi coś więcej napisać z własnego doświadczenia?