Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjdtyjtyjtsy

Za malo mowi sie o tym ze to kobieta powinna byc ladna a za duzo mowi sie o face

Polecane posty

Gość yjdtyjtyjtsy

tach, ze musi byc taki smaki i owaki. Dlatego sie tak porobilo ze laski maja żądania ona chce to tamto, taki jej sie nie podoba, taki jest brzydki taki cherlawy ale jakos rzadko slysze ze ta i ta laska jest po prostyu chujpowa i nie ma prawa miec zadnych wymagan. Nawet ladne powinny przystopowac ta eskalacje zadan. Teraz facet staje sie zabawka w rekach kobiet, nie potrafia sie faceci temu przeciwstawic, tylko brna jak te kukielki w teatrzyk. Pindrza sie i biegaja na te silownie byleby tylko jakiejs laluni sie przypodobac. Powtarzam jak mantre-dawniej tak nie bylo, i bylo milion razy lepiej. A teraz wymagania maja tylko laski co do facetow, w druga strone juz to nie dziala.

Gość jest dokładnie odwrotnie
kiedyś bylo nienormalnie, że kobieta nie mogła nic wymagać, teraz sie zmieniło na lepsze więc stul pysk i na siłownie!

Gość yjdtyjtyjtsy
stul sucza morde szmato. Nie napisalem zeby nie mialy zadnych ale to co teraz sie dzieje to jakas psychoza. brzydka laska chce miec przystojniaka ale nawet PRZECIETNY (czyli odpowiednio atrakcyjniejszy od niej) facet wg was nie ma szans na ladna dziewczyne i nie ma prawa takiej chciec

Gość yjdtyjtyjtsy
Codziennie rano pani Stasia z osiedlowego warzywniaka upycha mi w moje rdzawe oko kilogram soczystej kapusty kiszonej co zbawczo działa na mój zwieracz, który po tych zabiegach jest świeży i prężny niczym usta pani Bożeny Dykiel w słynnej „Sztuce Kochania...... ;)

Gość i pomyśleć że takie krzykacze
jak wy nigdy nie zamoczą...

Gość popisz sobie na kafe
co innego ci pozostaje w ramach impotencji?

Gość yjdtyjtyjtsy
a dlaczego nie zamocza? no wlasnie debilko zastanow sie nad tym, po prostu to potwierdzenie tego co napisalem wczesniej. Kiedys bylo normalnie i "zamoczyliby". Ale teraz ludziom we lbach sie poprzestawialo, wszystko stanelo na glowie. Nie kurwa, nie moze byc czegos takiego jak -optimum-, u nas sa tylko skrajnosci. Nie jestem zwolennikiem tego zeby kobieta nie miala prawa wyboru, zreszta tak samo jak i faceci ale niech to bedzie wyrownane z obydwu stron a nie ze baba czy chujowa czy nie chujowa, moze sobie wybierac zadac wymagac, a facet morda w kubel

Gość nie zamoczą bo
w żadnej epoce by nie zamoczyli teraz sie cieszcie złamasy, że macie neta i możecie sie do pikseli na ekranie poślinić, kiedyś takie parobki bez ziemi nawet i tego nie mieli.

Gość Pan baron z Pozka
zamoczyliby zamoczyliby kiedys. Nie odczarowuj rzeczywistosci, autor ma troche racji.

Gość jest tyle samo kobiet co
mężczyzn, tylko kompletna łamaga nie załapie sie na swoją parę w czasach kiedy nie liczy się pochodzenie tytuł i majątek a skontaktować się można z cąłym światem. w XXI wieku jest szczytem ciotowatości nie znaleźć dziewczyny ale wtedy się zaczynają tłumaczenia, że to laski są temu winne- jakie to męskie!

Gość chyba za gwałty
A TERAZ brzydale i nieudacznicy mogą zamoczyć w ...reni rączkowskiej, odpowiednio nawilżonej wazeliną :D PRECZ Z PRAWIKAMI I INNYMI NIEUDACZNIKAMI :o

Gość autor nie ma żadnych
wymagań, bo przecież wiadomo że każda dziewczyna jest ładna, pracowita i miła, to jest jej psi obowiązek, dopiero powyżej tego zaczynają sie wymagania

Gość Pan baron z Pozka
do "jest tyle samo kobioet co" Problem w tym ze mentalnosc kobiet sie zmienila, tyle ze na gorsze. Moze i kiedys liczyly sie tytuly itp ale tak naprawde ludzie sie odnajdywali i akceptowali, kobiety ni eoczekiwaly bog wie czego pomimo iz same sa przecietne. Teraz moze i jest latwiejsza komunikacja i kontakt ale to kobiety sprawiaja ze gro facetow juz na wstepie moze sobie odpuscic wszelkie proby nawiazania znajomosci. Trzeba byc slepym zeby nie widziec jak bardzo roszczeniowa postawe przyjmuja teraz kobiety, nieadekwatna nawet do wlasnych walorow, zalet i tego co maja do zaoferowania. Dlaczego tak wiele kobiet jest teraz "samotnych"? Bo zaden facet im sie nei podoba , kazdy jest a to zbyt malo atrakcyjny, a to znow zbyt malo do zaoferowania ma materialnie.

Gość w obowiązkowym zestawie
cech dziewczyny jest też talent kulinarny, zaradność McGivera, techniki kamasutry i masażu relaksacyjnego, jezyki obce, sztuki walki i otwieranie piwa ząbkami, to jest dopiero goła wersja modelu, zupełnie bez wymagań.

Gość ludzie się zawsze dobierali
z podobnej półki to nie wina kobiet, że zostaliście na dolnych półkach złamasy, podczas gdy one awansowały społecznie

Gość Pan baron z Pozka
nie mydl nikomu oczu, nikt od dziewczyny nie oczekuje takich dyrdymalow, wystarczy zeby byla normalna i umila porozmawiac. nie musi tez byc nie wiadomo jaka lalka. Wystarczy zeby byla zupelnie zwykla przecietna dziewczyna. Niestety zwykly przecietny facet to teraz ujma dla zwyklej przecietnej dziewczyny. Ona chce bog wie jakiego przystojniaka z bog wie jakim majatkiem i stylem zycia.

Gość Zapiekanka1
Bo teraz się wszystkim i wszędzie w dupach poprzewracało.

Gość Ewka_z_forum22
Ja nie chcę faceta co łysieję albo ma zakola... Taki od razu jest skreślony nawet jakby się starał charakterem czy czymkolwiek...

Gość wpis do notatnika
pan baron pograza sie dalej jeszcze chwila a napisze, ze nienawidzi kobiet :)

Gość lena 89
Facet łysiejący = skreślony.

Gość avp222
Zapiekanka1 Bo teraz się wszystkim i wszędzie w d**ach poprzewracało. Dokladnie.

Gość chyba za gwałty
dla mnie facet: niski łysiejący na czubku :O z piskliwym głosem :O z żółtymibądź zepsutymi zębami :O z garbem z kartoflowatym nosem wychudzony z szerokimi biodrami :O :O :O bez wykształcenia wyższego (sensownego, nie pedagogika) bez mieszkania bez auta bez pracy (przyzwoitej) z wiejskim pochodzeniem (czyli tzw. Warszawiak spod Lublina) z błędami w wymowie bądź pisowni O D P A D A N A W S T Ę P I E ! uprzedzam pytania: tak, mam wykształcenie, mieszkanie, pracę, 56 kg, 24 lata, ładną twarz, naturalne blond włosy i mogę przebierać do woli :P

Gość wpis do notatnika
chyba za gwałty oj zaraz Cie zgwałcą :Pale intelektualnie

Gość chyba za gwałty
nie sądzę, aby mieli odpowiednie zasoby :P

Gość Ewka_z_forum22
O zakolach na głowie zapomniałaś.

Gość chyba za gwałty
nie, zakola w sumie mogę przeżyć :P zapomniałam o mikropenisach :O poniżej 16 cm- odpada :O

Gość avp222
behehe co za debil ciagle o tym lysieniu pisze

Gość avp222
tak juz kurwa slyszelismy:Lysiejacy facet odpada. Wiec spusc na luz bo ci tetniak w dupie peknie.

Gość ja mam marne
175 cm , lysieje tzn mam mocno przerzedzone wlosy nie jakies placki a zawsze mialem powodzenie u kobiet. Na studiach mialem 6 dziewczyn, inne twierdzily ze jestem ciacho wiec dziwne to troche.