Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgfodhdgyuisoaxbg

wasze ulubione słodycze:)podzielcie się jakie:)

Polecane posty

Gość YellowLamborghini
55 kilo :p

Gość króóólowa nooocy
ptasie mleczko, rafaello i mleko w tubce z Gostynia - to ulubione jadłąm kiedyś chałwę z Izraela, była w płatkach- coś cudownego

Gość iznota
Ptasie Mleczko Biało Białe i czekolada wedlowska o smaku tiramisu to moje ulubione słodycze, które praktycznie mam cały czas w domu. Dzieci z kolei lubią szkolne czekoladki, te z kawałkami pomarańczy

Gość gość
cukierki pierrot wedla, te z mieszanki wedlowskiej pierroty wszystkie wyjadam nie pozwolę ich nikomu tknąć, wiśnie drylowane w kompocie i krówki ale tylko te z kielc świeże jeszcze ciepłe.

Gość gość
czekolady: Milka(caramel, caramel cream ,mleczna, biała, z orzechami całymi),czekolada z Lidla z chrupkami zbożowymi, Lindt zwykły mleczny i z alkoholem, Ritter Sports lubię, ale takie tradycyjne zwłaszcza białą z całymi orzechami Ciacha-jeżyki bakaliowe, paryskie limitowane w białej czkoladzie ale tylko te truskawkowe, pryncypałki trflowe Batony:kinder bueno, paweł;ek toffi, prince polo mleczne, kinder maxi koing Cukierki:Michałki z Wawelu białe i zamkowe(kocham), wiśnie w likierze Bombonierki:tylko alpejskie mleczko, ew ptasie mleczko w mlecznej czekoladzie śmietankowe Nie lubię za to chałwy, żelków, waty cukrowej , słodyczy kawowych, kokosowych i z marcepanem.

Gość gość
Zapomniałam o pralinkach z Lindta-poezja smaku:)

Gość gość
cukierki toffino z solidarności - jak zjem jednego nie potrafie nie zjesc całej paczki. To takie tańsze eklerki z wedla ( takie kiedys byly nie wiem czy jeszcze sa)

Gość gość
Ja tez bardzo lubie czekolady, mogą byc oczywiście i nadziewane, ale odkąd spróbowałam czekolady karmelowej Wedla to nie chce niczego innego :)