Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsung galaxyyyy

jak poznać, że facet jest we mnie zakochany?

Polecane posty

Gość samsung galaxyyyy

Moja koleżanka twierdzi, że zakochał się we mnie nasz kolega. Kiedy spytałam ją dlaczego tak uważa, to mi powiedziała że po prostu to wie, że tak myśli i tak to widzi. Ja jestem kiepska w odbieraniu takich sygnałow, więc powiedzcie mi jak poznać, czy ona ma rację, jak poznać że on jest mną naprawdę zainteresowany?

Gość BronisławSponsor
Jestem facetem, dlatego moje zdanie będzie bardziej wartościowe od zdania kobiety. Otóż, gdy kobieta nam facetom się podoba, to przede wszystkim długi czas zawieszamy na niej wzrok jako że jesteśmy wzrokowcami. Gdy widzimy, że kobieta na nas patrzy, to staramy się oczywiście sprawić jak najlepsze wrażenie. Po pierwsze nie odwracamy się od kobiety tyłem i nie oddalamy się od niej, ale staramy się być jak najdłużej w jej polu widzenia. Wypinamy przy tym klatę, lekko unosimy głowę i staramy się dużo uśmiechać.

Gość a jeśli nie patrzy
bo czuje się oniesmielona? Ja tak miewam.

Gość ten wasz podryw
na hipnotyzowanie wzrokiem jest mega wkurzający. Facet stoi, gapi sie przeciagle i nie wiadomo na co czeka. Zawsze wtedy uciekam rzucając na odchodnym cos niemiłego, np. "Nie gap się palancie".

Gość stella...
szuka kontaktu cielesnego np. niby przypadkowo dotyka twojej dłoni itp

Gość samsung galaxyyyy
a jakieś znaki hmmm bardziej widoczne? Patrzy mi w oczy kiedy coś do niego mówię, to zauwazyłam. To coś znaczy?

Gość samsung galaxyyyy
koleżanka mi powiedziała że w barze on mi puścił fiuta pod stołem czy powinnam wejść pod stół i mu polizać ? wypada to robić jeśli mu sie podobam czy nie ? oczekuję poważnych podpowiedzi

Gość BronisławSponsor
Zwróć uwagę na jego mowę ciała. Jeżeli jest skierowany na wprost, jego czubki butów skierowane są dokładnie w Twoją stronę, do tego nie krzyżuje rąk ani ich nie podbiera o biodra, ale odkrywa cały tułów, to znaczy, ze jest otwarty na pogłębienie znajomości. Jeżeli patrzy na Ciebie powłóczystym wzrokiem, ma zamyślony wyraz twarzy w momencie kiedy mówisz, nie sprawia wrażenie jakby chciał uciekać, to znaczy, że bardzo odpowiada mu Twoje towarzystwo i chce przebywać z Tobą jak najdłużej. Zwróć uwagę na Jego uśmiech. Jeżeli uśmiecha się, ale Jego oczy są przy tym poważne, to znaczy, że jego uśmiech jest nieszczery. I inna sprawa, my faceci lubimy dużo żartować w towarzystwie kobiet, ponieważ wiemy, że w ten sposób możemy im zaimponować. Dlatego też, gdy facet dużo żartuje w twoim towarzystwie, czyli usiłuje wprawić Cię w dobry humor, rozbawić to jest to kolejny argument za tym, że jest Tobą bardzo zainteresowany.

Gość BronisławSponsor
jeśli zobacze jakąs słodką 16 nastkę , bo w takich gustuję, często wystaję swoim tico pod gimnazjami i wypatruje słodkie lolitki dotykam sobie swojego fistaszka i uśmiecham sie do dziewczyny zdarzyło się że jedna kiedys do mnie wsiadła :) moje teorie psychologiczno-podrywawcze sprawdziły się

Gość moja miłość
MOJA KOLEŻANKA I JA JESTEŚMY ZAKOCHANE W CHŁOPAKU O IMIENIU MATEUSZ.JEST BARDZO ŁADNY I WOGULE.KOLEŻANKA MÓWI ŻE ON SIE WE MNIE ZAKOCHAŁ JA NIE WIEM CZY TO PRAWDA ALE DZIŚ COŚ SIĘ W SZKOLE STAŁO.UCIEKAŁAM I ZGUBIŁAM NA SCHODACH BUT BYŁA ZAJĘTA UCIEKANIEM WIĘC GO NIE PODNIOSŁAM ZADZWONIŁ DZWONEK NA LEKCJE A ON W POŁOWIE LEKCJI PRZYNIÓSŁ TEGO BUTA NA NASTĘPNEJ PRZERWIE KAZAŁ KOLEGOM MNIE GONIĆ POTEM ON MNIE ZŁAPAŁ i zaczął tak jakby mnie obciskiwać to było dziwne niewiem czy między nami coś zaszło BŁGAM ODPOWIEDZCIE MI NA TO!!!

Gość moja miłość 2
TAK TO ZDECYDOWANIE JEST TAK WCZORAJ POWIEDZIAŁ MI ŻE TROCHE SIĘ MU PODOBAM.TO BYŁO DLA MNIE SZOKUJĄCE ALE MA SŁODKIEGO KRÓLIKA!!!

Gość gość
heh ja też jestem kiepska w odbieraniu tych sygnałów .... koleżanki mówią mi że koledzy się we mnie podkochują min .... zabierają mi piórnik, bawią się moimi włosami , chcą pomóc w zad np. ang , spoglądają na mnie a gdy spojrze na nich głupio się uśmiechają i robią głupie miny , rzucają we mnie skoblami oraz gumkami mogła bym wymieniać tak dalej ... też nie wiem czy się zakochali czy po prostu nie mają innego zajęcia ..... co o tym sądzicie :C