Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magstera

POWÓD PRZEDŁUŻENIA SESJI DRUGI RAZ - SEMINARIUM MAGISTERSKIE

Polecane posty

Cześć, mam taką sytuację i jest to pilna sprawa. W ubiegłym roku miałam problem z zebraniem się i napisaniem pracy, miałam też probem z promotorami. Napisałam podanie o przedłużenie sesji i miałam się bronić we wrześniu. Niestety nie obroniłam się, z tego względu, że był problem ze znalezieniem promotora, który pomoże mi w 2 miechy napisać pracę (wcześniej mój promotor z końcem czerwca odszedł z uczelni). Otrzymałam zgodę na powatarzanie seminarium magisterskiego w roku 2011/2012. Teraz w styczniu udało mi się nawiązać współpracę z promotorem, ale ze względów zawodowych, rodzinnych dopiero teraz mogę zacząć pisać pracę. Mam zrobione już badania, ale nie wyrobie się w terminie, aby zdać pracę. Co mam napisać, aby przedłużyć sesję i aby to było takiew miarę sesnowne i aby nie był odmowy ze strony Dziekana. Plisss pomóżcie ;)

napisałam w sumie już że z powodów osobistych nie zebrałam wystarczającej ilości materiałów do pracy, ale po rozmowie z babką z dziekanatu, która już jest na mnie cięta nie wiem sama co mam o tym myśleć. "Najlepiej mieć zaświadczenie lekarskie" ehhh :(