Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem o co chodzi...

Witajcie czy umiecie mi wyjaśnić - list od US

Polecane posty

proszona jest Pani o złożenie w terminie 7 dni od daty otrzymania niniejszego wezwania korekty zeznania rocznego PIT - 37 za 2011 rok wraz z pismem wyjaśniającym z powodu nie dostarczenia załącznika PIT - 0 (informacja o odliczeniach od dochodu (przychodu) i od podatku o co chodzi? rozliczam się sama miał ktoś podobną sytuację?

haloooo

Gość Ot co ....
Miałaś jakieś odliczenia? Idź z tym pismem do US niech Ci powiedzą i wytłumaczą o co chodzi. To najprostsze rozwiązaniu

Pewnie odliczałaś internet:) i musiałaś źle policzyć, nie martw się to nic strasznego.Takie wezwanie tylko strasznie "wygląda"

tak miałam odliczenia internetu i dojazdu do pracy więc zapewne o to chodzi nasuwa się kolejny problem nie posiadam biletów miesięcznych mam ostatni... mam interent w erze - rachunki przysyłane są esemesem co teraz?

Gość O_o 2525
Można odliczać bilety miesięczne? Nie wiedziałam :/

Gość króóólowa nooocy
nie chcą od Ciebie biletów czy faktur, tylko załącznika do PIT-37, to jest osobna kartka -PIT-0- przynajmniej ja tak rozumiem, bo u nas mąż się tym zajmuje, ale wiem, że do podstawowego pit, są jakieś załączniki

Gość FFEFEFE
A MASZ DZIECI?

Gość kkkiiikkkaaa
Ale zaniosłaś PIT-0?

Przecież pisze wyraznie ,ze nie dostarczyła Pit-0, teraz musi jakoś się usprawiedliwić....

nie mam dzieci tak szczerze 1 raz się sama rozliczyłam ponoć to takie proste miało być nie doniosłam żadnego PITu - 0 nawet w załącznikach rok rocznie rozliczała mi to księgowa tylko w tym roku rozliczyłam internet internet w tmobile/erze mam od grudnia 2010 dzięki za informację te pisma tak groźnie brzmią...