Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokokokokoko

zdradzilem dziewczyne z szkolna miloscia

Polecane posty

Gość rokokokokoko

K. zawsze była mi bliska. Jesteśmy z tej samej miejscowosci chodzilismy razem do klasy. Nigdy nie bylismy razem choc bylo miedzy nami jakies napiecie. Jako, ze bylem bardzo niesmialym gowniarzem w tych sprawach "usychałem" z milosci nie przyznajac się. Wraz z zakonczeniem szkoly nasze drogi sie rozeszly. Znałazłem dziewczyne i do tej pory bylem szczesliwy Jednak po paru latach, a dokladnie 6 znowu sie spotkalismy troche odnowilosmy kontakty. I stalo sie od slowa do slowa wszystko miedzy soba wyjasnilismy, dawne pretensje i uczucia i stalo sie poszlismy do lozka. TEraz mam kaca moralnego poniewaz moja dziewczyna nic nie wie, a ja nawet nie jestem pewny czy chce z nia dalej byc. Z tego co wiem K. tez kogos mam i nie wiem czy ma zamiar sie ze mną wiazac i zostawiać wszystko dla mnie. Nie rozumiem jej troche, bo wtedy bylo tak dobrze, a teraz jakby troche nabrala dystansu, zrobila sie zimna. Moze tez ma wyrzuty sumienia?

Gość rokokokokoko
Znowu się mną zabawiła, a ja ostatni debil wypłakuje się na kefeterii.

Gość wllaadimiirr
porozmawiaj szczerze z K bedziesz wiedzial na czym stoisz

Gość nadziusuia
a, moze po waszej nocy upewniła sie , ze to nie to, a ty kretyn chcesz zerwac z dziewczyna dla ktorej napewno o wiele wiecej znaczysz.

Gość rokokokokoko
A wiecie co jest smieszne? Moja obecna dziewczyna jest bardziej atrakcyjna od K. I ma lepszy charakter. Ale to do K mnie ciagnie. Jest cos w niej. Nawet nie odraza mnie jej plytkosc. Niestety wiem i duzo znajomych naszych wie to i glosno mowi ze jest materialistka. ze liczy sie dla niej kasa ,pozycja spoleczna, ciuchy itp . z tego co wiem jej obecny "jest przy kasie" ja biedy nie klepie, ale taki nadziany jak on nie jestem. moze to ja powstrzymuje?

Gość rokokokokoko
Nie wpomniałem jeszcze o jej dzikich imprezach o ktorych wszyscy mowia.

Gość dfvdffd v
Zastanów sie czy wolisz kogoś kto Cie wykorzysta (K) czy kogoś kto jest uczciwy.

Gość rokokokokoko
szczerze powiedziawszy jak jestesmy razem wydaje mi sie, ze jest ze mna szczera i cos do mnie czuje, ale z drugiej strony mam watpliwosci./

Gość Apasz24
Ruchaj i tyle :)... jak będzie Cie chciała sama powie i jak masz wyrzuty i hmmm męskie sumienie to lepiej się nie wciągaj :)

Gość mrr mrr
tez tak mialam ale z czasem uswiadomolam sobie ze to poprostu sentyment do faceta, ktory byl wlasnie moja pierwsza miloscia poznalismy sie w szkole tylko ze my spotykalismy sie prawie 2 lata a potem tak jakos wyszlo...spotkalismy sie po 4 latach i tez tak niby cos miedzy nami bylo ale wkoncu zdalam sobie sprawe ze to sentyment

Gość rokokokokoko
moze to i tylko sentyment. sam nie wiem. sam teraz wyplakuje sie jak baba, ale z drugiej strony mysle jak błache sa problemy milosne. A tyle dziadostwa jest na swiecie

Gość khkhkgkgvlglglg
zostaw swoją dziewczyńe bo szkoda jej na takiego gnoja :O i zwiąż się z tamtą materialistką i pustaczką,jesteście siebie warci

Gość khkhkgkgvlglglg
najwiekszą zmorą tego świata i dziadostwem są tacy jak ty