Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mogę przestać mysleć o przystojnym brunecie

Polecane posty

Gość men o
Lucy tylko blondyni? :D

Gość hard dick
wez coś na głowę

Gość skoro Fiku nie chce
szczerego mimo ze On chce fiku, to ja sie moge poswiecic dla dobra ogółu

Gość HVVKBaaa
Też zawsze chciałam przystojnego bruneta ....tego nie napiszę ciiiiii.... .......itd...........itp.......... w końcu znalazłam przystojnego ale czy dość? Tak,tak! cholernie przystojny hipnotycznie przystojny poprostu ideał Romansowałam dwa miesiące wyjechałam wróciłam zerwałam Potem zapomniałam o nim na jakiś czas bo znów wyjechałam Wróciłam i włączyłam skypa był dostępny ,zadzwoniłam i znów romans Przyjrzałam sie mu bliżej-zamieszkałam z nim;)trzy dni później stwierdziłam że interesują go również mężczyźni a dla mnie było to mało męskie i zrozumiałam że w łóżku nie wykrzesam z niego tego o czym marzę. Poszukałam innego bruneta-był zbyt męski i zrezygnowałam z niego(za mało metroseksualny) Poszukałam nowego ale zdawało mi sie ze nie ześwirował na moim punkcie bo nie dzwonił przez cały jeden dzień i następnego dnia miałam juz nowego bardzo przystojnego bruneta Potem wszyscy ci wcześniejsi bruneci dzwonili i pisali smy i meile i listy tradycyjne bo chcieli się znów spotykać... A tymczasem ja wyszłam za mąż za tego ostatniego bo nie dość że bardzo przystojny brunet to zajebisty człowiek ))) Fajnie?

Gość dobra, niech bedzie
a ja chce hm... nie wiem co wybrac