Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BronisławSponsor

Kobieto, oto apel od Faceta adresowany do Ciebie!!!

Polecane posty

Gość BronisławSponsor

Kobieto: - nie ścinaj włosów. Ścinając włosy "na chłopaka" odbierasz sobie sobie ok. 70-80% atrakcyjności i tracisz tym samym powodzenie wśród facetów. - nie rób pasemek, nie koloruj włosów na kolor żółty. Pociągające są włosy naturalne, o naturalnym kolorze, chyba, że masz siwe. - nie chowaj wysokich szpilek pod długimi nogawkami. Jeżeli łączysz spodnie z butami na wysokim obcasie, to tylko tak, by widoczne były całe buty. - dbaj o talię osy przez aktywność fizyczną. Talia osy niezwykle podnosi atrakcyjność, kobiecość itd. Jeżeli nie masz talii - wcięcia, przy tym na biodrach spoczywają fałdy tłuszczu to znaczy, że najwyższa pora zabrać się za siebie.

Gość krwawa lady
wypierdalaj debilu,się efachowiec odezwał

Gość klcha
Męzczyzno: myj się conajmniej raz w dziennie (włosy rowiez) nie ubieraj sie w stare, tandetne sweterki nie pij tyle piwa !! nie oglądaj sie za malolatami będac po 30 to obrzydliwe... daj o zęby itp itd... jak wymagacie od nas, wymagajcie tez od siebie.

Gość klcha
sorry mialo byc ''dbaj'' o zęby :)

Gość BronisławSponsor
@krwawa lady rozumiem, że któryś z punktów Cię poruszył. No cóż, prawda czasem musi zaboleć. :-)

Gość dakota_67
jak ja nienawidze takich facetow. sam na pewno wyglada jak przecietny pan Marian co stoi pod sklepem i od 6 lat nie widzial swojego malego bo mu brzuch zaslania.

Gość BronisławSponsor
nie piję piwa, ubieram się stylowo, jestem czysty i pachnący :-) :-) :-) co jeszcze?

Gość ;lwmdpoln
tez mi wymagania dlugie wlosy naturalny kolor i zachowanie szczuplosci to tak wiele dla was? bo dla mnie nie:o a jestem kobieta

Gość lidanna
uwaga kobiety: zdarzyło mi sie zjebac włosy na 2 cm przy skórze po to aby adorator mojej dupy zauważył też we mnie człowieka :D talia bądx jej brak to kwestia budowy, a konkretniej tóżnicy między pasem a biodrami w centymetrach i na to ma sie raczej niewielki wpływ - albo masz te róznice albo nie masz :P

Gość klcha
pisalam o ogole, a nie o Tobie. Ja sie rowiez nie zaliczam do tych pan z Twoim punktow. alBO KTOS ma klase i styl albo nie...ale niesety czesciej jego brak widoczny jest u facetow

Gość witaminkaa c
z tego co przeczytałam to najbardziej zależy Ci na tej talii osy chyba.W takim razie zapraszam na minimum 120 pąpeczek ,jakąś 100 na klate , biegaj rano i wieczorem, no w skrócie to chyba na tyle:D

Gość BronisławSponsor
Także Kobiety.Weźcie się za Siebie.Najwyższy czas.Lato nadchodzi.Nie róbcie mężczyznom zawodu.Walczcie o swą atrakcyjność! Bo inaczej do waszych mężczyzn przyjdziemy My-geje! I wszystko się może zdarzyć!

Gość ;lwmdpoln
dziewczyny serio musicie jesc jak swinie?:o bronislawie przy 165 jaka waga jest dobra ?

Gość BronisławSponsor
chętnie obciagnąłbym kutasa Travolty i polizał jego odbyt gdy rozchyla pośladki podczas masażu mniam :)