Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polscy faceci są podtatusiali

Polscy faceci nie dbają o image i wygląd, myślą że pieniędzmi to zastapią

Polecane posty

Grubasy z obciachowymi fryzurami, w sandałach. Myślą, że jak mają mieszkanie i samochód to nie muszą o siebie dbać? Kompletny brak stylu, żeby chociaż wyglądali jak macho, ludzie z subkultur, a tu nic

Gość Halo,to ja...
Nie generalizuj... Ibisz dba...:D

Gość Pinda-Lafirynda
Pewnie, że Ibisz dba... Wystąpił nawet z wnioskiem o zmianę PESELU. Ma szansę na pozytywną odpowiedź...:D

ogólnie polactwo to małostkowe wieśniactwo - pełni gajerków frajerzy + reszta motłochu w bazarowych lub sieciowych ścierach :classic_cool:

GRUBOŚĆ PORTFELA ma zawsze znaczenie dla pewnego rodzaju kobiet(blaszki ,harpie i temu podobne pasorzyty) i nie jest ich mało bez trudu można znalęźć miejsca gdzie przebywają ,zresztą same znajdą ofiarę jak wyjdą na polowanie. Wygląd ofiary ma dla nich drugorzędne znaczenie jeśli wogóle ma jakieś znaczenie.Kasa ,samochód.willa itd. to najlepsze afrodyzjaki lepsze od jakiś wód kolońskich ,deo itp.Możesz być łysy ,gruby,śmigać po mieście w sandałach i temu podobnych apostołkach, ale w dobrym aucie i wyrywasz panienki bez trudu , jak ktoś chce żyć w świecie iluzji to jego sprawa.

Nie masz kasy = nie masz kobiety. Takie są zasady.

Gość ja jestem przystojny
dbam o image i wyglad niestety nie mam brania bo nie mam kasy, panny wola grubasow w sandalach

Gość damacenka
Autorko dobre prowo :D Wiekszosc ubiera sie w tesco i na bazarach a i do 67 lat nie dozyje :P

ja już jestem na dnie .... pod bazarem śpię... a co na to bazar? :)

a bazarowa szczęśliwa , ze z góry patrzeć może ....w końcu , nie na co dzień, taki obdartus pod nią , układa swe łoże...:classic_cool:

Do tego beznadziejne fryzury, zero stylu

Gość majowka2012
lubie podtatusialych :)

Gość tatusiek.
kto nie ma brzucha ten kiepsko ru....a

Gość tęsknię za Tobą :[ piękna moja
Przede wszystkim nalezy odnieść sie do tych którym życie nie pozwala dbac o wygląd :) może zbyt mzało zabrabiają , bądz nie pracują to sklanai mężczyzn do niedbalstwa , nie zawsze ale częśto. Mężczyżni lepiej sytuowani maja wieksze horyzonty :) i staraja sie dobrze wypaść na ulicy :) czy w pracy

Image jest ważne przecież są kobiety (jak się zdaje w dominującej większości) co najczęściej jedynie dbają o wygląd swojego "tyłka", resztę spychając na dalszy plan. dlatego też świat jest pełen śliczniutkich błąd owieczek, z wielkimi i pustymi jak wyschnięta studnia oczętami, których wiedza ogranicza się do nazw kosmetyków i plotek kto z kim i dlaczego a charakter mają porywający jak wizyta w urzędzie miasta w celach urzędowych :D I to dla nich własnie natura stworzyła tych wszystkich wspaniałych macho, których porykiwania rozlegają się co chwila na każdym osiedlu (dominują bojowe odzywki na k***), a ich mocz, którym niewątpliwie znaczą terytorium obficie paruje na każdym murku :D